Labdarúgás

2023.10.08. 18:55

NB III foci - Öt gólt lőtt a Sopron, a Gyirmót II nem talált a kapuba

Páder Vilmos

Caola SC Sopron-Gyirmót II. 5-0 (3-0)

Sopron, 400 néző. V.: Juhász.

SC Sopron: Acsádi - Auer, Kocsis B., Balogh, Reseterits - Végh (Baumgartner, 62.), Fendrik (Bokán, 77.), Kalász (Illés, 62.) - Szabados (Sipőcz, 62.), Szabó T., Kocsis Á. (Schmalen, 77.) Vezetőedző: Bücs Zsolt.

Gyirmót II: Kecskés - Somogyi, Major, Tóth D., Rozs (Németh N., 46.) - Kovács P. (Luisser, 46.), Farkas, Bagó (Szabó K., 81.), - Barta (Szűcs, 46.), Erdei, Lengyel (Gönye, 81.). Vezetőedző: Ördög József.

Gsz.: Szabó T. 20., Végh, 37., Kalász 40., Kocsis Á. 74., Schmalen, 90.

Zord hideg időben kezdték a csapatok a megyei rangadót. Az első játékrészben a soproniak kezdeményeztek, folyamatosan nyomás alatt tartották a vendégek kapuját. Majd a 20. perctől megtört a jég és látványos gólokat lőttek. A második játékrészben a három gólos előny birtokában tovább rohamozták a gyirmótiak kapuját, majd a véghajrában bebiztosították győzelmüket. A soproniak akarata végig érvényesült, jobban akarták a győzelmet, magabiztos játékukkal megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Bücs Zsolt: - Helyenként jól, látványos, magabiztos játékkal megérdemelt győzelmet arattunk.

Ördög József: - Megyei rangadón gyengén és erőtlenül játszottunk. A győzelmet jobban akaró Sopron megérdemelten győzött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában