Férfi kosárlabda

2023.10.28. 09:10

NB I/B – Újabb idegenbeli bravúrra készül az Agrofeed UNI Győr

Szombaton 15 órakor a férfi kosárlabda NB I/B Zöld csoportjában az Agrofeed UNI Győr a Dunaharaszti MTK otthonában lép pályára.

Kisalföld.hu

A kék mezes győriek számára a védekezés lehet a kulcs a sikerhez.

Fotó: hunbasket.hu

Az Agrofeed UNI Győr csapata az előző mérkőzésen egypontos győzelmet aratott Pécsen, így önbizalommal telve utazhatnak Dunaharasztiba, az újabb idegenbeli győzelem reményében.

A várakozásokról, esélyekről a csapat edzője, Lógár Bence, valamint játékosa, Bakon Csanád nyilatkozott.

Bakon Csanád: – Zsinórban a harmadik idegenbeli mérkőzésünket játsszuk szombaton. Ellenfelünk hozzánk hasonló felépítésű csapat. A Pécs elleni mérkőzésen egész jól összeállt a védekezésünk, szeretnénk ezt tovább vinni. A héten próbáltunk mindent stabilizálni, a hibákat kijavítani és remélem, újabb idegenbeli győzelmet zsebelhetünk majd be.

Lógár Bence: – A múlt héten nagyon nehéz mérkőzést sikerült megnyernünk a Pécs otthonában, ahonnan véleményem szerint nem sokan fognak győzelemmel távozni. Végre volt egy mérkőzés, ahol a védekezésünkkel tudtunk nyerni, amivel rengeteget foglalkozunk. Ennek a győzelemnek akkor lesz igazán nagy értéke, ha szombaton is sikerül győznünk. Ha negyven percig ugyanolyan akarattal és koncentrációval játszunk, mint az előző fordulóban, akkor meg tudjuk nyerni a mérkőzést. Vannak kisebb sérültjeink, két hiányzónk biztosan lesz. Az egészséges játékosokkal teljes gőzzel készülünk a találkozóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában