Férfi kosárlabda

2023.10.23. 11:05

NB I/B – Drámai csatában egy ponttal győzött az Agrofeed UNI Győr

Végig kiélezett mérkőzésen az utolsó kosár, ezzel pedig a győzelem az Agrofeed UNI Győré lett a férfi kosárlabda NB I/B-ben.

Kisalföld.hu

Kámán Bálinték (jobbra, kék mezben) kiélezett küzdelemben értékes két pontot szereztek.

Fotó: hunbasket.hu

NKA Universitas Pécs II–Agrofeed UNI Győr 67–68 (17–16, 12–16, 22–22, 16–14)

Pécs, NB I/B-s férfimérkőzés, Zöld csoport. V.: dr. Varga, Borula, Utasi.

UNI Győr: Kámán B. 4/3, HÁGEN 19/6, Bohuniczky 2, Garancz 9/9, KÁMÁN K. 9. Cs.: BAKON 16/12, Gosztola 8/3, Dani 1, Sólyom. Edzők: Léránt Gábor, Lógár Bence.

Végig hullámzó volt a játék, a győri csapat 52–40-re is vezetett, a vége azonban izgalmasra sikeredett. A győztes kosarat Kámán Kristóf szerezte az utolsó másodpercekben.

Lógár Bence: – Rendkívül nehéz mérkőzésen vagyunk túl. A pécsi akademisták nagyon megnehezítették a dolgunkat, szeretnék nekik gratulálni. Rátérve az én csapatomra: a szememben igazi hősök ezek a srácok. Remélem elhiszik, hogy igenis van keresnivalónk ebben a bajnokságban. A hét elejétől változtattunk a védekezésünkön és új dolgokat kezdtünk el gyakorolni támadásban is. Nem állunk meg, szeretnénk még több győzelmet begyűjteni. Köszönjük a győri szurkolóknak a biztatást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában