Labdarúgás

2023.10.07. 09:42

Érzelemdús mérkőzést vár Erős Gábor az ETO ellen

Kisalföld.hu

Erős Gábor. Fotó: budafok1912.hu

Érdekes és izgalmas mérkőzésre van kilátás Győrött a Merkantil Bank Liga 11. fordulójában, a listavezető ETO FC Győr vasárnap 17 órától az ötödik helyezett Budafoki MTE-t fogadja. 

A vendégek vezetőedzője Erős Gábor, aki 1999 és 2002 között futballozott a zöld-fehéreknél. Ez idő alatt összesen 71 mérkőzést játszott, amelyeken 16 gólt szerzett.

A Budafok vezetőedzője a klub honlapján nyilatkozott a hétvégi mérkőzés előtt:

„Számomra nem lesz érzelemmentes ez a mérkőzés. Győrben nőttem fel, az ETO-ban kezdtem el focizni, ott játszottam először az NB I-ben, ott él a családom, kisebbik fiam, Donát, az U11-es csapatban játszik. Természetesen vasárnap mindezt félre kell tenni, hiszen Budafok a munkahelyem, a Budafok sikerérért dolgozom. Nehéz meccs lesz, erős az ellenfél, nem véletlenül vezeti a bajnokságot. Azonban, ha szervezetten és fegyelmezetten fogunk futballozni – többször bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk erre –, akkor eredményesen távozhatunk majd Győrből. A héten többször szóba került a Haladás elleni vereségünk. Elemeztük a hibákat, remélem, mindenki tanult belőlük, s bízom abban, hogy az a küzdőszellem lesz jellemző ránk vasárnap, amely a Honvéd elleni bravúros pontmentés során volt tapasztalható.”

A vendégek keretében három olyan játékos található, aki szerepelt az ETO színeiben: Kalmár Olivér, Horváth Olivér és Gundel-Takács Bence.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában