Szakmai fórum

2023.10.27. 09:06

Egymást segítik a győri edzők

Több évvel ezelőtt Sztanity László, a győri Graboplast VSE kajak-kenu szakosztályának vezetőedzője, mesteredzője kezdeményezésére kezdődött Győrben az együtt gondolkodás az egyéni sportágak edzői között. A közelmúltban Szűcs Róbert, a GYAC tornászainak edzője tartott kötetlen beszélgetéssel egybekötött előadást.

Kisalföld.hu

Sokan voltak az újabb edzői fórumon.

"Nagyon fontos, hogy együtt, közösen tegyünk a sportért, hiszem, hogy mindenkitől lehet tanulni, mindenkinek vannak értékes gondolatai, ötletei, mely akár egy másik sportág számára is hasznos lehet" – véli az ötletgazda Sztanity László, aki ennek szellemében szervezte meg először, még évekkel ezelőtt ezt a sportbaráti rendezvényt, melyet azóta is hosszabb-rövidebb szünetekkel, de rendszeresen megtartanak.

Legutóbb Szűcs Róbert, a GYAC tornaszakosztályának vezetőedzője beszélt a sportágára jellemző módszerekről.

A fórum sikerességét jelzi, hogy gyakorlatilag valamennyi nagy egyesület képviselői, edzői jelen voltak, így a Győri Úszó SE, a Graboplast VSE, a GYAC szinte valamennyi szakosztályát képviselte valaki. Aki hiányzott, indokoltan maradt távol.

"Továbbra is az egységben hiszünk, rendezvényünk a jövőben is folytatódik" – zárta szavait Sztanity László. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában