Aktív élet

2023.09.26. 07:04

Pályát kaptak a strandröplabdások a soproni Hunyadi-iskolában

A Hunyadi-iskola udvarán készült el Sopron első strandröplabdapályája, amely hiánypótló volt a helyi sportéletben.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: Pixabay

A soproni röplabdások régi vágya teljesült, ugyanis pénteken adták át a Hunyadi-iskola udvarán helyet kapott új strandröplabdapályát, amely a sportág számára egy új kezdetet indított el városunkban.

A pálya a Soproni Egyetem, a Soproni Műegyetemi Atlétikai és Football Club (SMAFC), a Berzsenyi-gimnázium és a város röplabdaközösségének összefogásával készült el. Az ünnepségen Horváth József SMAFC-elnök, Bognár András szakosztályvezető, illetve Raffai Balázs és Tölli Balázs iskolaigazgatók adták át az új létesítményt. Továbbá jelen volt Nagy László SMAFC-edző, illetve a felső tagozatos hunyadis közösség és tanárai is.

A koordinátor a diákok és a SMAFC utánpótláscsapatának röplabdaedzője, Kövesdi Tímea volt, aki kifejezte háláját a szülőknek is, hiszen mindvégig támogatták a pálya kialakítását. Többek között a júniusban szervezett Támogatói Röplabda Kupa nevezési díjai és a támogatói jegyek tették lehetővé a kialakítást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában