Labdarúgás

2023.09.17. 19:04

MOL Magyar Kupa - Kiesett a Mosonmagyaróvár - fotók, nyilatkozatok

A Puskás ellen búcsúzott a Mosonmagyaróvár a sorozattól.

Kisalföld.hu

Credobus Mosonmagyaróvár–Puskás Akadémai FC  0–2 (0–1)
Mosonmagyaróvár, 500 néző.  V.: Gaál Á.

Credobus Mosonmagyaróvár: Slakta – Simita (Deákovits, 73.), Czingráber, Deák, Horváth Kevin – Vukaszovics, Végső (Szendeff, 59.) – Korbély (Papp, 59.), Szabó Bence, Szalka – Puhtyejev (Gáncs, 59.). Vezetőedző: Király József.

Puskás Akadémia: Markek – Szolnoki, Golla, Stronati, Brandon – Levi (Corbu 61.), Batik (Favorov, 61.), Plsek (Komáromi, 61.) – Soisalo (Nagy Zs., 77.), Colley (Posztobányi 61.), Gruber. Vezetőedző: Hornyák Zsolt.

Gsz: Soisalo (32.), Gruber ( 54.).

A Wittmann Antal park lelátói szinte csordultig megteltek, ám a két csapat nemigen tett róla, hogy lázba hozza a közönséget. A Puskás Akadémia még a mérkőzés végéhez közeledve is igyekezett támadni, az óváriak pedig a szinte biztos kiesés tudatában sem adták fel védekező játékukat, így a szépítésre sem volt esélyük.
Az eredményen nem feltétlenül, de a Mosonmagyaróvár és a Puskás Akadémia játékán látszott az osztálykülönbség – a felcsúti csapat könnyedén nyert.

Király József: – A Puskás Akadémia nagyon jó csapat, gyorsan játssza le az átmeneteket, és ezekből gólhelyzeteket alakít ki. Az utolsó harminc percben hiányzott belőlünk az átütőerő, de az egész mérkőzésen hiányoltam a kapu előtti határozottságot.

Hornyák Zsolt:  – Két célt szerettünk volna elérni: kiharcolni a továbbjutást és Nagy Zsoltot formába hozni. Mindkettő sikerült, és nagyon elégedett vagyok ezért. Mikael Soisalo hamar beilleszkedett, villámgyors, és Gruber Zsomborral nagyszerűen megértik egymást a kapu előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában