Labdarúgás

2023.09.18. 07:26

Megyei foci I. - Továbbra is győzelem és pont nélkül a DAC - tabella, nyilatkozatok: nem finomkodtak az edzők a meccsek után

A Mezőörs–Kapuvár mérkőzést a hazaiak kupatalálkozója miatt szeptember 20-án, szerdán 16 órakor rendezik.

Kisalföld.hu

Ménfőcsanak–DAC Nádorváros 4–1 (0–1) 
Ménfőcsanak, 200 néző. V.: Lukácsi. 
Ménfőcsanak: Turi – Kalmár, Béres, Németh Á., Szabó P. (Bendekovich), Fülöp, Németh A. (Kelemen), Bergendi, Gerencsér, Kovács O. (Szentmihályi), Horváth A. (Mendel). Edző: Nemes Ferenc. 
DAC: Kiss A. – Bata, Csonka (Forgó), Németh B., Tóth P., Vaganjan, Csányi, Szokolics, Szabó Á. (Gál), Pintér, Szőke (Sopronyi). Edző: Mayer János. 
Gsz.: Kalmár (2), Bergendi, Gerencsér, ill. Szokolics. 
A DAC szempontjából jól kezdődött a mérkőzés: egy bal oldali támadás végén Szokolics beadása után Tóth Patrik lőtt a kapuba. 0–1. A 25 percig tartó DAC-fölény aztán a félidő végére kiegyenlítődött. A 48. percben egy jobb oldali támadást vezetett a hazai csapat, majd a beadás után Kalmár fejelt a hálóba. 1–1. A 67. percben megszerezte a vezetést a hazai csapat, Bergendi 30 méteres lövése a kapuban kötött ki. 2–1. A 70. percben hazai szöglet után Kalmár fejelt a hálóba. 3–1. A ráadás első percében megadta a végső döfést a hazai csapat, Gerencsér lövése a DAC kapujában kötött ki. 4–1. 
A két ellentétes félidőt követően a csanaki csapat győzelme megérdemelt. 
Jók: Gerencsér, Kalmár, Kovács O., ill. Szőke. 
Nemes Ferenc: – Adtunk egy félidőnyi előnyt a DAC-nak, most csak a győzelem számít és dolgozunk tovább. 
Mayer János: – Papíron két megyei első osztályú csapat játszott, de a gyakorlatban két, ezt a színvonalat el nem érő együttes lépett pályára. A második félidő alapján a hazaiak győzelme megérdemelt. 

Lipót Pékség–Győrújbarát 1–1 (0–0) 
Lipót, 200 néző. V.: Péter. 
Lipót: Molnár M. – Gergely, Tifán-Péter, Gaál-Horváth, Mayer (Monda), Baróti (Kocsis G.), Szimhardt, Buglyó (Wurm), Tankovics (Radits), Tál, Sipos. Megbízott edző: Szabados Gábor. 
Győrújbarát: Koncz – Varga R. (Németh M.), Czanik (Kertész), Gál (Koronkai), Dávid, Pintér M., Varga Zs., Posta, Baranyai, Varga J., Szabó Sz. Edző: Tenk Balázs. 
Gsz.: Buglyó, ill. Varga R. 
Lipóti lehetőségekkel indult a mérkőzés. A vendégcsapat inkább csak pontrúgásokból veszélyeztetett, de az első félidő nagy részben mezőnyjátékról szólt. A második játékrész közepén Buglyó szemfüles góljával megszerezte a vezetést a hazai csapat és ezzel megélénkült a mérkőzés. Ezután mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, ami után egy pontrúgásból a vendégcsapat kiegyenlített. 
Több találat már nem született, így igazságos pontosztozkodás született. 
Jók: Sipos, Tál, Molnár M., ill. mindenki. 
Szabados Gábor: – Küzdelmes mérkőzésen igazságos eredmény született. 
Tenk Balázs: – Jó ellenfél ellen, kiváló pályán, elfogadható játékkal fontos pontot szereztünk. 

Győrújfalu–Üstökös FC Bácsa 1–6 (1–2) 
Győrújfalu, 100 néző. V.: Héra. 
Győrújfalu: Tréger – Kovács D., Turóczi, Kondákor, J. Nagy (Németh M.), Farkas P. (Brandisz), Varga L. (Jaczkó), Szekeres, Nagy M., Farkas T., Tóth H. Edző: Pozsonyi Márk. 
Bácsa: Kürnyek (Klement) – Bakus, Szabó Z., Rigó D., Serfőző (Bartossik), Bagó, Horváth Á., Sipos, Szabó K., Bauer (Gelencsér), Ferenczi (Kalmár B.). Edző: Rozmán László. 
Gsz.: Nagy M., ill. Rigó D. (4), Kalmár B., Horváth Á. 
Húsz perc játék után a hazaiak szereztek vezetést, de gyorsan egyenlített és még szünet előtt fordított a vendégcsapat, amely a második félidőben még négy találattal biztosította be magabiztos győzelmét. 
Jók: Tóth H., Farkas T., ill. Horváth Á., Bagó, Rigó D. 
Pozsonyi Márk: – Nagyon jól kezdtünk, de sajnos megint csak egy félidőn keresztül tudtuk hozni a megye egyes szintet. Sokat kell még dolgoznunk, hogy a középmezőny csapataival is felvegyük a versenyt. 
Rozmán László: – Az elején ránk ijesztett a hazai csapat, de a végén sikerült magabiztos győzelmet aratnunk. 

Koroncó–Hegykő 4–3 (2–0) 
Koroncó, 100 néző. V.: Köves K. 
Koroncó: Kiss G. – Bodó (Béli), Csete (Horváth D.), Fekete, Veller, Szabó Zs. (Sipőcz), Bieder, Görcs, Lampert, Vörös Torma, Molnár T. (Lányi). Edző: Makkos Tamás. 
Hegykő: Majer – Reseterics, Kóczán, Járfás, Mészáros (Galambos), Fényes (Szabó K.), Török, Horváth V., Bertha, Horváth D. (Varga D.), Holzmann (Zombó). Edző: Finta Zoltán. 
Gsz.: Veller (3), Vörös Torma, ill. Varga D. (2), Török. 
A hajrában két gólt is szerző vendégcsapat szorossá tudta tenni a mérkőzést. 
Jók: Fekete, Veller, Bieder, ill. Török D., Varga D. 
Makkos Tamás: – Két ellentétes félidőben a hibáink miatt izgalmassá tettük a találkozót. 
Finta Zoltán: – Végül egy egészen parázs, küzdelmes és izgalmas összecsapás lett a mérkőzésből, amelyen sajnos nem sikerült megszereznünk az egy pontot sem. Gratulálok a hazai együttesnek. 

Davita Food-Gönyű–Abda-VVFK Bau 2–4 (0–0) 
Gönyű, 200 néző. V.: Csávás. 
Gönyű: Rom – Androsch (Vedres), Sovány (Böcz), Koncsag (Kugler), Tarcsa, Puter, Kovács K., Varga P., Milos, Kertész, Varga Zs. Edző: Harcz István. 
Abda: Varga R. – Korsós, Éri, Kerékgyártó (Koczmann), Vígh (Maidics), Visy, Szűcs (Boros), Balogh L., Kovács Á. Edző: Knauz Csaba. 
Gsz.: Milos, Böcz, ill. Éri (2), Kerékgyártó, Gál. 
„Langyos” első félidő után a másodikban a csapatok szinte az összes helyzetüket értékesítették, amiből a vendégek jöttek ki jobban. 
Jók: senki, ill. mindenki. 
Harcz István: – Saját magunkat vertük meg nem kis hibákból. 
Knauz Csaba: – A teljesítményhez gratulálok a csapatnak. Remélem, ezzel a győzelemmel kijövünk a gödörből.

A Mezőörs–Kapuvár mérkőzést a hazaiak kupatalálkozója miatt szeptember 20-án, szerdán 16 órakor rendezik. 

A bajnokság állása

 1.Győrújbarát641120813
 2.Mezőörs440018112
 3.Vitnyéd540118312
 4.Koroncó6402161312
 5.Lipót531112510
 6.Kapuvár32101147
 7.Ménfőcsanak520310166
 8.Hegykő42028146
 9.Gönyű62048186
 10.Bácsa51221195
 11.Abda51139174
 12.Győrújfalu61058223
 13.DAC60063220

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában