Labdarúgás

2023.09.12. 15:28

Bejelentette az ETO Deian Boldor leigazolását

Kisalföld.hu

Fotó: eto.hu

A 28 esztendős Deian Boldor személyében olasz első osztályt megjárt védőt igazoltunk. A szabadon igazolható román középhátvéd a bajnokság egyik legértékesebb játékosa lett - adta hírül kedden az eto.hu

A remek felépítésű, 28 éves román Deian Boldor komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Fiatal korában az LPS Banatul Temesvár csapatában nevelkedett, ahonnan előbb az AS Roma utánpótlásába került, majd 2015-ben, egy kölcsönszerződés keretében a Pescara játékosa lett. Olaszországban megfordult többek között a Hellas Verona, a Bologna és a Foggia gárdájában. Boldor Olaszországon kívül játszott az amerikai MLS-ben, ahol a CF Montrealt erősítette, majd az albán élvonalbeli Partizaniban szerepelt. Legutóbb hazájában futballozott, előbb az Argeș Pitești, majd a Chindia Târgoviște futballistája volt.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy az ETO játékosa lehetek – kezdte Deian Boldor. - Hogy őszinte legyek, nem gondoltam volna, hogy ilyen nagyszerű körülmények közé érkezem, az infrastruktúra tökéletes, emellett profi emberek dolgoznak itt. Claudiu Bumba biztosított arról, hogy itt egy nagyszerű közösségbe érkezem, amely készen áll arra, hogy visszatérjen oda, ahová való. A csapatban minden adott ahhoz, hogy ez sikerüljön, és újra Magyarország egyik legnagyobb klubja legyen. Szeretnék jó teljesítményt nyújtani, nagy eredményeket elérni, és boldoggá tenni a szurkolókat. A döntésemet, hogy ide igazolok, a célok miatt hoztam meg, nagyszerű jövőt látok a klub számára. Szeretném megköszönni a vezetőségnek, hogy megadták nekem ezt a lehetőséget, hogy ennek a családnak a tagja legyek. Ez természetesen hatalmas felelősség, de ez nagyon inspirál engem. Alig várom, hogy a stadionban játszhassak, találkozhassak a szurkolókkal és mindannyian együtt, lépésről lépésre harcoljunk a feljutásért.

Köteles László sportigazgató biztos benne, hogy a remek adottságokkal rendelkező belső védő hatalmas erőssége lesz a csapatnak.

Rutinos, ballábas védővel erősödött a védelmünk, ami óriási öröm számunkra. Deian komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, jó karakter, aki sokat tud nekünk segíteni a játékával és a mentalitásával egyaránt – mondta Köteles László az ETO honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában