Női labdarúgás

2023.08.31. 12:23

Rangadót játszik az ETO Győrben az MTK ellen

Kisalföld.hu

Remekül kezdte a bajnokságot az ETO FC Győr NB I-es csapata, hiszen Soroksáron és Diósgyőrben is magabiztos idegenbeli győzelmet aratott. 
Az együttes felkészülését több sérülés is nehezítette, ezért jó hír, hogy szép lassan immár mindenki a fedélzeten van. Természetesen a játékosok fizikai állapota még nem azonos, ám a visszatérésük sokat lendít a csapat játékán. Kocsán Petra például mesterhármast szerzett Diósgyőrött. 
– Nagyon örülök, hogy végre fájdalom nélkül futballozhatok, a gólok pedig nagyon jót tettek a lelkemnek – mondta Kocsán Petra a klub honlapján. – A győzelemhez, a gólokhoz persze az egész csapat kell, de kijelenthetem, nagyszerű az összetartás, a hangulat most nálunk, így bizakodva várjuk a rangadót. Külön motiváció még számunkra, hogy az MTK ellen a stadionban szerepelhetünk, valamint abban is bízunk, hogy sokan kilátogatnak a találkozóra és a férfimeccsekhez hasonlóan mi is számíthatunk az ETO-szurkolók támogatására! - nyilatkozta a klub honlapján.
A rangadót az ETO-stadionban, a centerpályán rendezik szombaton 16 órakor. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában