Labdarúgás

2023.08.06. 08:35

NB II foci - Soroksáron a Gyirmót FC Győr

Jó csapat ellen játszunk – fogalmazott a kék-sárgák szezon előtt kinevezett vezetőedzője, Csizmadia Csaba.

Kisalföld.hu

Soroksár-Gyirmót FC Győr 
Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep, vasárnap, 17.30 óra. V.: Nazsa.

Bár kikapott a városi rang­adón, a második félidőben mutatott játéka alapján bizakodó lehet a Gyirmót a fővárosi vendégszereplését illetően. 

„Az ETO ellen picit úgy éreztem, az első félidőben gyámoltalanok, bátortalanok voltunk, nem csináltuk azt, amit megbeszéltünk. Olyan volt, mintha az első félidőben egy egészen más csapatot láttam volna, mint az előző hetekben vagy a felkészülés során. Ez egy mentális hiba volt, amit kielemeztünk. Ekkora előnyt senkinek nem adhatunk a bajnokságban, mert láthattuk, utána nagyon nehéz visszajönni, s nem is sikerült. A mérkőzést lezártuk, és a hét többi napján már a Soroksár ellen készültünk. Egy meccs­ből sok következtetést nem lehet levonni, de elemeztük ellenfelünket, s tudjuk, a Soroksár régóta ugyanazzal az edzővel készül és sok jó játékost kap a Ferencvárostól. Vagyis jó csapat ellen játszunk, igaz, a másodosztályban jelenleg mindegyik erős együttes, s mindenki ellen maximálisan fel kell készülni ahhoz, hogy pontokat tudjunk szerezni” – fogalmazott a kék-sárgák szezon előtt kinevezett vezetőedzője, Csizmadia Csaba. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában