Széchenyi István Egyetem

2023.08.24. 07:38

Juharfát ültetnek öregdiák sportolók Várnagy András tiszteletére

Kisalföld.hu

A közelmúltban elhunyt Várnagy András, a Széchenyi István Egyetem Palma Academica-díjas testnevelő tanára, a „Mester” emlékének megőrzésére juharfát ültetnek öregdiák sportolók
2023. augusztus 26-án, szombaton 14 órakor a kampuszon, az egyetemi parkban. A faültetést a kosár- és röplabdacsapatok egykori hallgatói, öregdiákok kezdeményezték.

Kabács Zoltán közlekedésmérnök, logisztikus, a kosárlabdacsapat egykori kapitánya a Tempus-TIGER német nyelvű győri-pozsonyi közlekedésépítő egyetemi mérnökképzésben is diplomázott. Egykor a Pannon Autóipari Klaszter, a PANAC vezetője volt, jelenleg egy német autóipari cég dél-kelet-európai projektvezetője. Egykori sikeres széchenyis sportolóként ma is részt vesz a sportág győri, különösen egyetemi életében.

Dr. Szauter Ferenc a röplabdacsapat kapitánya volt, s jelenleg az Egyetem Járműipari Kutatóközpontjának igazgatója. Mindketten személyes, jó kapcsolatot ápoltak „Bandi bácsival”. Emlékeik közül több történetet elmesélnek a faültetés ceremóniája során az egykori csapattagoknak, a program résztvevőinek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában