Labdarúgó NB III

2023.07.30. 14:04

Kikaptak az ETO akadémistái – Mindhárom pontot elvitte a Tatabánya Győrből

Az NB III Északnyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia a bajnokság első fordulójában a tavalyi ezüstérmes Tatabányát fogadta hazai pályán, ahol a jó erőkből álló vendégek begyűjtötték a három pontot.

Kisalföld.hu

Nem bírtak a tatabányaiakkal a zöld mezes győriek.

Fotó: eto.hu

ETO Akadémia–Opus Tigáz Tatabánya 1–3 (0–1)

Győr, ETO Park. V.: Kovács G. P. (Kulman, Nagy B.).

ETO Akadémia: Kiss Á. – Selyem, Csáki, Óvári, Tamás K. (Kráz, 60.), Rátonyi (Varga O., 80.), Herczeg (Bakó, 60.), Moharos, Mitring, Krivokapic (Nagy D., 51.), Bánáti. Vezetőedző: Szekeres Adrián.

Tatabánya: Lóth – Klausz (Székely, 87.), Kiprich, Krupánszki, Hadobás (Forró, 72.), Kovács I., Szegleti, Letenyei, Szegő, Árvai (Angyal, 91.), Kocsis (Márton, 87.). Vezetőedző: Gyürki Gergely.

Gsz.: Nagy D. (68.), ill. Kocsis (50., 85.), Letenyei (34.).

A 34. percben megszerezte a vezetést a vendég Tatabánya. Egy előrevágott labdát követően Szegleti játszott össze Szegővel, majd utóbbi az érkező Letenyeinek készített le, aki tizenhét méterről a bal felsőbe csavart. 0–1. A szünet után gyorsan jött az újabb vendégtalálat. Tatabányai szöglet után Kocsis lőtt tizenhat méterről, a labda a hálóban kötött ki. 0–2. Az 59. percben a tatabányai védők kétszer is a gólvonalról tudtak tisztázni. A 68. percben jött a szépítés, a csereként beállt Nagy D. lőtt a jobb felsőbe. 1–2. Öt perccel a rendes játékidő vége előtt ismét betaláltak a vendégek, amivel kialakult a végeredmény. Szegő lövése pattant ki Kiss Ákosról, az érkező Kocsis higgadtan gurított a hálóba. 1–3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában