Labdarúgó NB III

2023.07.30. 20:38

A Gyirmót II idegenbeli vereséggel nyitott

Tipikus egygólos meccsen a győztes találatot a hazaiak szerezték.

Kisalföld.hu

Balatonfüred–Gyirmót FC Győr II  1–0 (1–0)

Balatonfüred. V.: Drabon.

Balatonfüred: Erdélyi – Farkas D, Szalai P., Török M, Major (Szabó G., 69.), Nagy B., Pécseli, Bartha (Horváth Á. 69.), Nagy R. (Imre, 90.), Tóth G., Hetesi (Lasz, 58). Vezetőedző: Borgulya István.

Gyirmót II: Kecskés – Németh N. (Gönye, 73.), Rozs, Csöngei (Süveges, 58.), Farkas B. (Szűcs, 73.), Lázár, Bagó (Kovács P., 73.), Tóth D., Erdei, Somogyi, Ominger (Barta, 85.). Edző: Ördög József.

Gsz.: Nagy R. (39.)

39. p: Major készítette le a labdát Nagy R. elé, aki egyből 13 méterről a kapu közepébe lőtt. 1–0.

Az első félidőben több helyzetet is kialakított a vendégcsapat, a 10. percben egy szögletvariáció után Bagó lőtt kapura, de lövését blokkolták. Két perccel később Ominger 30 méteres szabadrúgása centiméterekkel a kapu fölé szállt. A 23. percben Csöngei és Ominger játszottak össze, utóbbi lövését Erdélyi magabiztosan hárította. A 35. percben Bagó 20 méteres szabadrúgása a jobb kapufa mellé szállt. A félidő záró szakaszában Nagy Richárd góljával az ellenfél megszerezte a vezetést. Az 50. percében egyenlíthetett volna a Gyirmót II, ekkor Bagó került gólhelyzetbe, de lövése célt tévesztett. A mérkőzés hajrájában a gyirmóti csapat sokat tett az egyenlítésért, de ez végül nem sikerült.

Ördög József: – Két egyenrangú csapat tipikus egygólos csatája volt, de sajnos nem mi szereztük azt az egy találatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában