A győztes gól szerzője szerint

2023.05.18. 10:00

A csapat érdeme a SFAC fordítása

munkatársunktól

Barkovics Károly (pirosban) a győztes gólt lövi. Fotó: Tóth Zsombor/SFAC

A SFAC 1900 az elmúlt hétvégén hazai pályán vesztes helyzetből tudott fordítani a Gönyű ellen és végül megnyerte a mérkőzést a megyei első osztályban. A győzelem megszerzésében az egyik főszereplő Barkovics Károly volt, aki a 87. percben bevitte a győztes találatot. 
„A három pont és az, hogy két perc alatt sikerült fordítani, a csapat érdeme – kezdi a SFAC 1900 játékosa. – Rengeteg fiatal szerepelt nálunk – részben kényszerből –, aminek örültünk, hiszen jól teljesítettek.” 
A 85. percben Honyák Máté a kapuson átemelt labdával egyenlített, ezután következett Barkovics gólja. 
„A középkezdést követően megszereztük a labdát, majd kaptam egy nagyszerű kiugratást. Szép akció végén ellőttem a labdát, ami a kapuban kötött ki – folytatja a soproni futballista. – Ez volt a hatodik találatom a jelenlegi bajnokságban, amivel nem vagyok különösebben elégedett. Jobban is kihasználhattam volna a lehetőségeimet, akkor előrébb állnék a házi góllövőlistán.” 
A SFAC 1900 jelenleg kilencedik a megyei első osztály táblázatán és még két mérkőzése van hátra ebből az idényből. Ezen a hétvégén Győrbe, a DAC-hoz látogat, majd zárásként a Kapuvárt fogadja. 
„Tavasszal volt egy rossz sorozatunk, ennek köszönhetően az eredményeink nem úgy alakultak, ahogy terveztük. Napjainkra összekovácsolódott a keretünk, ez a jövőben sikerekben kamatozhat” – említi Barkovics Károly. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában