Foci

2023.04.06. 21:36

Magyar női válogatott - Süléék Izraellel játszanak Gyirmóton

Április 3. és 11. között Gyirmóton edzőtáborozik a Margret Kratz által irányított női válogatott. Az összetartás alatt válogatottunk kétszer is megmérkőzik Izrael együttesével. Pénteken 17.30 órakor, a gyirmóti Alcufer stadionban, Magyarország Izraellel csap össze, barátságos mérkőzésen.

Szeitz Tibor

Hat ETO-játékos a válogatottban. Pályára lép a legszebb hazai futballista is

Forrás: mlsz.hu

A magyar válogatottba hat ETO-játékos is meghívást kapott. A második felkészülési meccs április 11-én, 16 órakor lesz. Jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet majd vásárolni.

- Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy a szövetségi kapitány ismét számít rám a felnőttek között. Még mindig újnak mondanám magam a csapatban, hisz még csak kétszer töltöttem az egész edzőtábort a felnőttek között. Szoknom kell még a légkört, de úgy gondolom, hogy egyre jobban be tudok illeszkedni közéjük. Ami a végkimenetelt illeti, két győzelemre számítok Izrael ellen, emellett pedig remélhetőleg két jó mérkőzést fogunk játszani velük és előrébb jutunk a játék minden elemében. A magam részéről szeretnék minél többet fejlődni és tanulni a tapasztaltabbaktól. Ha lehetőséget kapok a pályán, szeretném a maximumot nyújtani – nyilatkozta Vida Boglárka, az ETO FC Győr 19 éves tehetsége.

Ebben egyetértet vele Süle Dóra is, az ETO-ban szintén hosszú éveket eltöltő támadó.

- Boldog vagyok, hogy bizalmat szavazott nekem a kapitány és mindent meg fogok tenni, hogy bizonyítsam, itt a helyem. Nem számítok könnyű mérkőzésre, hiszen meg kell említeni, hogy sok poszton változott a keret, sok új játékos kapott lehetőséget a bizonyításra. Viszont úgy gondolom, ha jól tudunk majd működni csapatként a pályán, az meg fog mutatkozni az eredményen. Szeretnék a legjobb tudásom szerint játszani, minél több lehetőséget kapni és ezt megragadva jó játékkal, góllal, gólpasszal segíteni a csapatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában