Férfi kosárlabda NB I

2023.04.01. 08:05

A sereghajtó otthonában az ország túlsó végében az 5. helyért lép pályára a Sopron KC

A sereghajtó Nyíregyháza otthonban zárja a bajnoki alapszakaszt a SKC férfi kosárlabdacsapata. Ha győznek a soproniak a szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzésen, biztosítják az 5. helyüket az alapszakasz végén.

kisalfold.hu

Kosztasz Flevarakisz szerint csalóka a nyíregyháziak helyezése.

Fotó: Wölfinger Béla/SKC

A playoffban már biztos, hogy ott lesz az SKC, és ha ma Nyíregyházán nyer, az 5. helyről kezdi a rájátszást – ellenkező esetben a gárda helyezése a többi mérkőzés eredményétől függ.

A soproni együttes már péntek délután elindult a távoli találkozó helyszínére. Még  az utazás előtt a csapat szakvezetője, Kosztasz Flevarakisz azt fejtegette, hogy természetesen ő és a csapat egyaránt tisztában van a mérkőzés fontosságával: "Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk, amely kapcsán az egyik legfontosabb dolog, hogy ne foglalkozzunk azzal, hol és hogy áll az ellenfél a bajnokságban. Alaposan felkészültünk a Nyíregyháza játékából, amelyet már csak azért is tilos lebecsülni, mert náluk játszik a bajnokság legeredményesebb játékosa, Perry, Piripas személyében pedig nagyon veszélyes, jól triplázó bedobóval is rendelkeznek. A közelmúltban igazoltak két dinamikus, erős, magas középjátékost. Több mérkőzésüket is csak kis különbséggel veszítették el, tehát a győzelemhez az első pillanattól az utolsóig tartó teljes koncentrációra lesz szükség. Szeretnénk tovább haladni azon a megkezdett úton, amely a jelek szerint jó irány a csapat számára. Saját játékunkat játszva ismét próbáljuk a tőlünk telhető legjobb teljesítményt nyújtani."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában