Meccs idegenben

2023.02.26. 17:50

NB II foci - Három pontot szerzett Tiszakécskén az ETO

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában Tiszakécskén lépett pályára az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol Szendrei és Csontos góljaival megérdemelt győzelmet arattunk.

kisalfold.hu

Tiszakécskei LC – ETO FC Győr 0-2 (0-1)

Tiszakécske, Városi Sportcentrum 200 néző. V.: Nagy R. (Márkus, Nagy V.).

Tiszakécskei LC: Halasi – Balázs B., Csáki, Máté Zs., Farkas N., Erdei, Biben, Szekér (Kiss N. 61'), Zamostny (Vólent 71'), Oláh (Major 81'), Vachtler (Gyurján 81'). Vezetőedző: Klausz László.

ETO FC Győr: Kovácsik – Kovács K., Fodor, Szujó, Csontos, Toma (Kiss M. 82'), Tuboly (Vingler 82'), Vitális, Szendrei (Papp 62'), Borsos (Priskin 62'), Lacza (Babati 56'). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Gsz.: Szendrei (20’), Csontos (60’).

Az első próbálkozás a tiszakécskei Biben nevéhez fűződik, akinek távoli bombáját magabiztosan védte Kovácsik. A 10. percben Szendrei gyönyörű csellel verte meg védőjét a tizenhatoson belül, középre adását az utolsó védő vágta ki. A 20. percben megszereztük a vezetést! Borsos gyönyörűen fordult kapura, a hosszú alsóba tartó lövését még bravúrral védte Halasi, ám a kipattanót Szendrei a hálóba lőtte 0-1. Egy óra játék után megdupláztuk az előnyünket. Tuboly remek indítása után Babatival szemben szabálytalankodtak a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt Csontos magabiztosan lőtte a kapu jobb oldalába 0-2. A második góllal gyakorlatilag el is dőlt a három pont sorsa, a folytatásban magabiztosan járattuk a labdát, a kapunk pedig nem forgott veszélyben. Folytatás jövő héten hazai pályán az Ajka ellen.

Tímár Krisztián: - Nagyon fontos mérkőzés volt, örülök, hogy ezt a csapat is átérezte. Nagyon stabil teljesítményt nyújtottunk, több jó egyéni játékkal. Az egyik legfiatalabb csapat volt a mai, amivel idén felálltunk, 21 év alatt volt az átlagéletkorunk. Természetesen amiatt is nagyon boldog vagyok, hogy hátul nullára tudtuk hozni a meccset. Huszonöt kontrát vezettünk, azon mindenképp javítanunk kell, hogy ezeket nagyobb százalékban használjuk ki., de összességében magabiztos győzelem volt.

Előzetes: Tiszakécske–ETO FC Győr
Tiszakécske, 15.00. V.: Nagy R.

Tavasszal idegenben eddig két meccsen 4 pontot szerzett az ETO.

Az előző mérkőzésből kiemeltük azokat a dolgokat, amik nem működtek, és ezeket próbáltuk kijavítani a héten

– kezdte Tímár Krisztián vezetőedző a klub honlapján.

– A Soroksár elleni meccs után is elmondtam már, hogy mindenképp szeretnénk jó eredményt elérni Tiszakécskén a jó formában lévő ellenféllel szemben. Stabil csapat otthonába látogatunk, de én hiszek a játékosainkban. Szeretnénk dominálni a mérkőzéseken, és fontos lesz, hogy a fordulópontokból jól jöjjünk ki. Akkor pedig eredményesek tudunk lenni vasárnap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában