Kék-sárga hazai győzelem

2023.02.12. 08:56

NB II foci - Gyirmót FC Győr–Budafok 2-1 - galéria

A második félidőben csak szépíteni sikerült a vendégeknek.

kisalfold.hu

Fotó: NAGYGABOR

GYIRMÓT FC GYŐR–BUDAFOKI MTE 2-1 (2-0)

Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion. Játékvezető: Ducsai József (Varga Gábor, Márkus Péter)
GYIRMÓT FC GYŐR: Hársfalvi – Szegi, Csörgő, Hajdú, Nahirnij – Kovács M., Kovács D., Madarász – Soltész D., Simon A., Medgyes Z. Vezetőedző: Csertői Aurél
BUDAFOKI MTE: Gundel-Takács – Horgosi, Jagodics M., Fótyik – Csonka A., Adorján K., Németh M., Soltész I., Horváth O. – Beke P., Sós M. Vezetőedző: Mátyus János

Gólszerző: Madarász (17.), Medgyes Z. (33.), ill. Fótyik (65.)

Így látták a mesterek

Csertői Aurél: - Jól kezdtük a meccset, helyzeteink is voltak, a vendégek kimaradt büntetőjéből lélektani előnyt tudtunk kovácsolni, majd megérdemelten szereztünk kettőgólos előnyt. Szünet után feljött a Budafok, ekkor védekezésben nem nyújtottunk elfogadható teljesítményt. Győzni sokkal jobb, mint veszíteni, remélem, ez a jövő heti hangulaton is meglátszik majd.

Mátyus János: - A jogos büntetőnket nem tudtuk kihasználni, ami utána meg is határozta a játék képét. Az első játékrészben a Gyirmót teljesen fölénk kerekedett, több helyzete volt és lőtt két gólt.

Összefoglaló

8. perc: A bal oldalon kapura törő Adorjánt buktatta Kovács Dominik, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. Beke jobbal a jobb alsó sarokra célzott, de Hársfalvi bravúrral hárított.

18. perc: Madarász lépett ki középen, majd 15 méterről ballal próbálkozott, ekkor a kimozduló Gundel-Takács hárított, az ismétlésnél ugyanő jobbal 13 méterről a kapu jobb oldalába lőtt. 1-0.

33. perc: Soltész ívelt jobb oldalról a hosszúsaroknál érkező Medgyes felé, aki védőjét megelőzve hat méterről a bal alsó sarokba lőtt. 2-0.

66. perc: Fótyik 5 méterről a kapu jobb oldalába csúsztatott. 2-1.

PERCRŐL PERCRE

90+7. perc: Vége a mérkőzésnek, köszönjük megtisztelő figyelmüket!

90+1. perc: Kovács Dominik helyére Polgár Kristóf érkezik.

90+1. perc: Öt perc a ráadás a meccs végén.

87. perc: Kicsun esik látványosan át Jagodics lábán. Műesésért sárga lapot kap a gyirmóti játékos.

86. perc: Jagodics kap sárga lapot szövegért.

85. perc: Miután Fótyik fellöki Erdeit, és Erdei törleszt, némi tömegjelenet alakul ki a kispadok előtt. Erdei és Fótyik mellett Gundel-Takács is kap sárga lapot. 

81. perc: Kovács Milán kap sárga lapot.

78. perc: Kovács Dominik lövését védi Gundel-Takács. 

75. perc: Újabb gyirmóti cserék: Madarász és Soltész D. hagyja el a pályát, Nagy P. és Kicsun érkezik a helyükre.

73. perc: Csere mindkét oldalon. SImon Andrást Erdei Milán váltja a hazai olalon, Beke Pétert pedig Tischler Patrik váltja.

67. perc: Kovács Dávid 10 méterről lövi a labdát kapu mellé.

65. perc: GÓÓÓL! Kovács Dávid íveli be a labdát jobbról, Fótyik a rövid oldalon érkezik, és hat méterről a kapu jobb alsó sarkába a fejel. 2–1.

62. perc: Újabb csere a vendégeknél: Sós Máté helyére Bakti Balázs érkezik.

60. perc: Nahirnij lövése Gundel-Takácsról megy ki az alapvonalon túlra.

55. perc: Csörgő fejel kapu fölé lesről.

54. perc: Németh M. 17 méteres lövését Hársfalvi fogja meg.

53. perc: Soltész D. lövését az elvetődő Gundel-Takács védi.

46. perc: Folytatódik a mérkőzés.

46. perc: Hármas csere a vendégeknél: Csonka A. helyére Margitics Andor, Horgosi helyére Oláh Bálint, Adorján helyére pedig Kovács Dávid állt be a szünetben.

45+2. perc: Vége az első félidőnek.

45+1. perc: Egy perc a ráadás a félidő végén. Kovács D. távoli lövését Gundel-Takács bravúrral üti szögletre. 

43. perc: Mezhúzásért kap sárga lapot Szegi.

40. perc: Soltész D. jobbról, hősz méterről küldi kapura a szabadrúgást. Gundel-Takács a bal felső felé tartó lövést magabiztosan védi.

40. perc: A reklamáló Horváth O. kapja a meccs első sárga lapját.

35. perc: Fótyik lövi kapu fölé a labdát egy szöglet után.

33. perc: GÓÓÓL! Soltész D. íveli be a labdát 20 méterről, jobbról, a hosszún érkező Medgyes Z. megelőzi a védőjét, Csonkát, és 5 méterről jobb lábbal a kapu bal alsó sarkába belsőzi a labdát. 2–0

31. perc: Gyors gyirmóti kontra végén SImon A. 10 méteres lövése egy védőről pattan szögletre.

30. perc: Medgyes Z. 12 méteres lövését Gundel-Takács fogja meg.

23. perc: Medgyes Z. elől ment nagyot a kapujából kimozduló Gundel-Takács.

17. perc: GÓÓÓL! Medgyes Z. még a saját térfeléről indítja a saját térfeléről meginduló Madarász Márkot, aki a tizenhatosig vezeti a labdát, és mielőtt a védők utolérnék, 15 méterről a kimozduló Gundel-Takácsba lövi a labdát. A labda azonban a kapusról visszakerül Madarászhoz, ő igazít egyet rajta, és 11 méterről a kapu jobb oldalába lő. 1–0 

8. perc: Büntetőt lőhet a Budafok, miután Kovács Dominik szabálytalankodik Horváth Olivérrel szemben a 16-os bal oldalánál, de a büntetőterületen belül. Beke Péter a jobb alsót veszi célba, Hársfalvi is erre számít, és kiüti a lövést.

5. perc: Simon A. lövi a labdát nem sokkal a kapu mellé. 

1. perc: A törökországi és szíriai földrengés áldozataira emlékeznek a csapatok a kezdőrúgás előtt, amit a hazai együttes végez el. A Gyirmót sárga mezben játszik a mai meccsen, a Budafok piros-feketében. 

 

Előzetes - Tavasszal még nyeretlen a Gyirmót, és most sem vár könnyű feladat Csertői Aurél tanítványaira.

Kielemeztük saját meccseinket is, próbáljuk javítani a hibáinkat, s az biztos, hogy stabilabb védekezésre lesz szükségünk a következő meccsen. Nagyon masszív csapat a Budafok, több NB I-es múlttal rendelkező játékos szerepel a keretében. A helyzeteink valószínű, most is meglesznek, remélem, sikeresek tudunk lenni

– fogalmazott a vezetőedző.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában