Kupagyőzteséként érkezik

2023.01.10. 17:03

Labdarúgás - Paraguayi támadót igazolt Győrbe az ETO FC

Nicolás Morínigo személyében magyar gyökerekkel rendelkező paraguayi utánpótlás-válogatott támadóval erősítette meg keretét az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata.

kisalfold.hu

Nicolás Morínigo Paraguayból érkezett a győri csapathoz. Fotó: eto.hu

Jó hírről számolt be hivatalos weboldalán az ETO, miszerint fiatal csatárral erősödött a csapat: a paraguayi Nicolás Morínigó – aki magyar gyökerekkel rendelkezik – érkezik a Rába-partiak támadószekciójába. A 22 esztendős játékos, aki korábban még nem futballozott külföldön, paraguayi kupagyőzteséként érkezik Győrbe. A közel két méter magas csatár korábban az Olimpia Asunción csapatában nevelkedett, most a Sportivo Ameliano mezét cseréli zöld-fehérre, amiben reményei szerint gólokkal tudja segíteni az együttest a minél jobb eredmény elérésében.

"Nagyon örültem a győri lehetőségnek, már az első pillanatban megtetszett a város. A csapat körül minden lehetőség adva van a profi munkához és ahhoz, hogy kihozzam magamból a maximumot. Motiváltan vágok bele a munkába, sok góllal szeretném segíteni a csapatot, reményeim szerint gyorsan fog menni a beilleszkedés és az átállás – idézte a honlap a játékost.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában