Részletes program

2023.01.18. 14:43

Hétvégén újra Alcufer-kupa Győrben a Magvassy-ban

Hétvégén visszatér a győri Magvassy-csarnokba az Alcufer-kupa, a kispályás felkészülési tornát idén tizenkilencedik alkalommal rendezik meg, s tizenhatodszor emlékeznek a résztvevők a Gyirmót főtámogatójára, Horváth Ferencre.

kisalfold.hu

A torna szombaton 9 órakor a Koroncó–Győrújbarát összecsapással kezdődik.

Vasárnap délelőtt szintén 9 órától az alsóház rájátszását tartják, 13.30 órától pedig a felsőházba jutott csapatok mérkőznek egymással. A finálé a tervek szerint vasárnap 17.35 órakor kezdődik. A rendezvény teljes bevételével a szervező Alcufer Kft. – ahogy korábban már többször is – a Szívkatéterezés Győr Alapítványt támogatja. A verseny szakmai szervezője az MLSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatósága. 

Mivel a felkészülési programjában nem tudták beépíteni a tornát, nem szerepelnek NB II-es csapatok, s nem láthatjuk a Csorna, a Kapuvár, a Bábolna, az Öttevény, valamint az Abda csapatait. A meghívott együttesek között viszont vannak újak is, így a felkérést elfogadva helyet kapott a Tét, a Somló, a Pannonhalma és a Győrújbarát gárdája. 

Mind a négy csoportban négy csapat szerepel, amelyek a megszokott módon körmérkőzéses formában játszanak egymással. 
Az első három együttes serleggel gazdagodik, mellette különdíjat kap a felsőházi rájátszás legjobb góllövője, mezőnyjátékosa és kapusa. A torna győztese egy évig őrizheti az Alcufer-kupa vándorserlegét. 

A csoportbeosztás

A csoport: ETO Akadémia (NB III), Koroncó (m. I. o.), Győrújbarát SE (m. I. o.), SVSE (m. II. o.).
B csoport: Lipót (m. I. o.), Pannonhalma (m. I. o.), Ménfőcsanak (m. I. o.), Somló SC (m. III. o.).
C csoport: Pénzügyőr (NB III), SC Sopron (m. I. o.), Fehérvárcsurgó (m. II. o.), Bágyogszovát (m. III. o.).
D csoport: Gyirmót II (NB III), DAC Nádorváros (m. I. o.), Győrszentiván (m. II. o.), Tét (m. II. o.). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában