Labdarúgó NB II

2022.11.08. 13:14

Megyei rangadó Győrben, bravúrra készül a Gyirmót Pécsett

Hétközi fordulót rendeznek szerdán a Merkantil Bank Liga NB II-ben. Két megyei csapatunk egymással csap össze, a harmadik pedig az eddig egyetlen veretlen otthonába látogat.

Az ETO győzelemre készül a Mosonmagyaróvár ellen, a vendégek pedig folytatnák jó idegenbeli mérlegüket. Fotó: Koncz Márton

ETO FC Győr–Credobus Mosonmagyaróvár
Győr, ETO Park, szerda, 17 óra. V.: Radványi.
A győriek két győztes bajnoki után, Budafokon szenvedtek vereséget, míg az újonc Lajta-partiak a Nyíregyháza ellen szereztek egy pontot.
„Elsősorban fizikálisan próbáltuk regenerálni a játékosokat – kezdte Tímár Krisztián, a győriek vezetőedzője. – A csapatjátékunk azt gondolom, hogy működik, pontrúgásból kaptunk gólt, pedig erre is készültünk. A hibát, ami eddig nem volt ránk jellemző ki fogjuk javítani. Emellett helyzeteket kell kialakítani, amiket értékesíteni is akarunk.”
„Ugyanúgy készültünk az ETO ellen, ahogy a többi bajnoki mérkőzésre. Nyilván tisztában vagyunk vele, hogy a győriek otthonában nem könnyű még pontot szerezni sem, ezzel együtt mi győzni szeretnénk” – mondta határozottan Horváth Csaba az óváriak vezetőedzője. 
Pécsi MFC–Gyirmót FC Győr
Pécs, szerda, 18 óra. V.: Antal.
A hétvégén hazai pályán vereséget szenvedő Gyirmótra nehéz csata vár a veretlen Pécs otthonában.
„Jó focit játszó masszív csapathoz látogatunk, amely jó sorozatban van, feljutó helyen áll, s ahhoz, hogy közelíteni tudjunk hozzá, mindenképpen nyernünk kell. Remélem, hogy a jobbik arcunkat tudjuk mutatni, de bravúr kell, hogy el tudjuk hozni a bajnoki pontokat Pécsről” – mondta Csertői Aurél a Gyirmót vezetőedzője.


A 16. forduló további párosítása: Soroksár–Dorog, Siófok–Békéscsaba, Nyíregyháza Spartacus–Kozármisleny, Csákvár–Diósgyőri VTK, 13.00. Ajka–MTK Budapest, 16.00. Szombathelyi Haladás–Budafok, 17.00. Kazincbarcika–Szeged-Csanád Grosics Akadémia, 17.30. Tiszakécske–Szentlőrinc, 18.00.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában