Országos bajnokság

2022.07.08. 14:49

Torna – Mészáros megvédte címét

kisalfold.hu

A felnőtteknél megvédte címét a GYAC versenyzője, Mészáros Krisztofer a tornászok Duna Aszfalt országos bajnokságán egyéni összetettben. A Rába-partiak és a válogatott tornásza a gyűrű kivételével minden szeren az első három hely valamelyikén végzett, ráadásul mind a hat szeren kvalifikált a szerenkénti döntőbe, így magabiztosan, több mint két pontos előnnyel (82.300) nyerte az ob egyéni összetett versenyét. Mögötte az FTC tornásza, Balázs Krisztián végzett (80.100), a dobogó harmadik fokára pedig a szintén győri Tomcsányi Benedek (80.000) ért fel.

Az ifiknél a győri Molnár Botond (70.000) harmadik lett.

A férfiak számára szombaton (talaj, lólengés, gyűrű) és vasárnap (ugrás, korlát, nyújtó) 10.30 órától folytatódnak a megmérettetések a Duna Aszfalt ob szerenkénti döntőivel.

Mészáros Krisztofer: – Nagyon jó érzés volt újra megnyerni ezt a versenyt. Ennek értékét növeli, hogy nehéz volt a felkészülésem, hiszen egy sérülés miatt egy hónapot ki kellett hagynom. Most kezdem magam olyan formában érezni, amilyenben lennem kell. Hibáim voltak, ezeket igyekszem a szerenkénti döntőkre kijavítani, megpróbálok mindent kihozni magamból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában