Nem mindennapi teljesítmény a győri testépítőtől

2022.07.15. 12:07

Huszonötödször lett világbajnok Palecián Judit - fotók

A dél-olaszországi Sapriban rendezték meg az IBFA szervezet testépítő- és fitnesz-világbajnokságát, amelyen Palecián „Miss Boxing” Judit (50), a Győr Cutler SE versenyzője aranyérmet szerzett Miss Fitness kategóriában.

Kisalföld.hu

Palecián Judit

A kiváló sportolónak testépítő-pályafutása során ez volt a huszonötödik világbajnoki győzelme, amelyet hét különböző szervezetnél szerzett. 

Úgy vélem, nem törvényszerű, hogy a versenysport egy nő életében ötven évnél véget kell érjen. Jól érzem magam a súlyzók világában, de ha majd egy napon fiókba zárom a versenybikinimet, a hobbi­sportolást semmiképpen nem hagyom abba – nyilatkozta a sokszoros világbajnok. 

Jobbról a második a győri testépítő

Érdekesség, hogy Palecián Judit korábban kétszeres professzionális ökölvívó-világbajnoki címet is szerzett, méghozzá első magyarként a hölgyeknél – innen a „Miss Boxing” elnevezés. 

Ökölvívásban is világbajnok

Rajta kívül csapattársa, Mikó Henrietta a Sportmodell kategóriá­ban állhatott a dobogó legfelső fokára, ugyanő Kuvik Krisztián oldalán a vegyes páros világbajnoki címet is megszerezte. 

A szintén győri Juhász Csaba az előkelő harmadik helyet szerezte meg a testépítők negyven év feletti kategóriájában. 
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában