Súlyos sérülés

2022.04.23. 07:39

Műteni kell - Elszakadt a Mosonmagyaróvár kézilabdázójának, Tóth Gabriellának a térdszalagja

A Motherson-Mosonmagyaróvár játékosának elszakadt a térdszalagja, így elülső keresztszalag műtét és hosszú rehabilitáció vár rá.

kisalfold.hu

- Csütörtökön délután csinálták meg az MRI (mágneses rezonancia-képalkotás) vizsgálatot, amelyet pénteken kora délután értékelt ki Dr. Balogh Péter - mondta Tóth Gabriella az MKC irányító-átlövője. - Sajnos a vizsgálat egyértelmű eredményt hozott, kimutatta keresztszalagom elszakadását. A szívemmel bíztam abban, hogy talán nem lesz ilyen súlyos ez a sérülés, de a fejemben persze ott volt a reccsenő hang, a fájdalom, amelyek viszont erre utaltak. Így azt kell mondanom, hogy számítottam erre a diagnózisra, a műtétre és arra, hogy hosszú hónapokat kell kihagynom.

Pontosan ilyen sérüléssel műtötték már a másik térdemet, tudom tehát, hogy mi vár rám, mire számíthatok. Dr. Balogh Péter baleseti sebész szakorvos fog megműteni, de a gyulladás miatt néhány hetet az operációval is várni kell. Ezt pedig követi majd a rehabilitáció, az a gyógytornász protokoll, ami elég összetett és lassú folyamat. Nem könnyű ezt most megélnem, de erősnek és motiváltnak kell maradnom, mert ezzel tudom a legjobban segíteni a gyógyulásomat a visszatérésemet a csapatba, a pályára - nyilatkozta a játékos klubjának honlapján. 

Kitartást, mielőbbi gyógyulást kívánunk a fiatal játékosnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában