ETO FC

2021.12.30. 21:19

Koccintás után felkészülés!

Január 3-án megkezdi a felkészülést a tavaszi szezonra a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Sűrű program vár a játékosokra, hiszen január 31-én már bajnoki mérkőzésen kell pályára lépniük.

kisalfold.hu

Végéhez közeledik a téli szünet az ETO FC játékosai számára, ugyanis január 3-án már edzésre kell jelentkezniük Priskinéknek. Együttesünk kemény felkészülés elé néz, hiszen rövid idő van csak a munkára, mivel január utolsó napján már bajnoki mérkőzésen kell pályára lépniük. Hannich Péter sportigazgató várja már a tavaszi idény kezdetét, addig viszont a szakmai stábbal azon dolgoznak, hogy a nyitányra a lehető legjobb állapotba kerüljön a csapat. Ennek érdekében hazai környezetben hétfőn már bele is vágnak a felkészülésbe.

 

- December 12-én volt az utolsó bajnoki találkozónk, ami után mindenki szabadságra ment – kezdte Hannich Péter. – Az első hét-tíz napra teljes passzív pihenést kértünk a játékosoktól, utána pedig, december 20-tól, minden második napra futóprogram volt előírva a játékosok számára. Január 3-án fogunk találkozni először, ekkor pedig vissza is tudjuk kontrollálni a „házi feladatot”, képet kapunk róla, hogy milyen állapotban vannak a labdarúgók. Mivel rövid a felkészülési időszak, hiszen január végén már bajnoki mérkőzést rendeznek, ezért január 8-án le is játsszuk első felkészülési mérkőzésünket a Mosonmagyaróvár ellen, ezután pedig még három edzőmeccset játszunk, amelyekre az ellenfelek már megvannak.

 

A keretben idáig annyi változás van, hogy Tony Kanalost szeretnénk kölcsönadni a több játéklehetőség érdekében, emellett pedig van még két-három játékosunk, akiket hasonlóképp szeretnénk kölcsönadni más egyesületnek, esetleg játékoscsere keretében kicserélni olyan klubbal, ahol több lehetőséghez jutnak. Az NB III-as csapatból Erdei Milán, Pereira Americo és Múcska Viktor felkerül a felnőtt gárdához, velük fognak készülni. Az akadémiai csapatba pedig a 2004-es születésű játékosok közül Deákovits Richárd, Tullner Péter, Tóth Rajmund és Urblík Norbert fog felkerülni. Nagyon fontos lesz, hogy ezek a játékosok felnőtt bajnokságban játszanak, beépüljenek, hiszen a következő évtől pedig már az első csapat keretébe szeretnénk beépíteni őket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában