sport

2021.10.31. 18:08

Női labdarúgás – Csalódást keltő döntetlent játszott az ETO

A Simple Női Liga 9. fordulójában Üllőre látogatott az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol az első játékrészben a hazaiak egy sarokrúgás után megszerezték a vezetést, amire a második játékrészben Öreg Cintia révén válaszolni tudtunk, így kialakult az 1-1-es végeredmény.

kisalfold.hu

Astra-Actictek HFC-Üllő – ETO FC Győr 1-1 (1-0)

Üllő, Városi Sporttelep. V.: Kalydy (Szabó L., Nyeste).

Astra: Török – Rozmis, Gelb (Webber 88’), Szakonyi, Vicsek, Király (Szennai (73’), Árvay (Kós 68’), Vidács, Véninger, Erdész (Kerekes 88’), Nádudvari. Vezetőedző: Bene Ferenc.

ETO FC Győr: ETO FC Győr: Szőcs – Tillinger (Cameron 87’), Kovács L. (Gaál 60’), Nagy F., Németh L., Savanya, Rácz, Oláh (Sali 50’), Vida, Süle, Öreg. Vezetőedző: Menczeles Iván.

Gsz.: Rozmis (22’) ill. Öreg C. (69’).

Lányaink kezdték jobban a mérkőzést, Süle a 4. percben szépen cselezte magát lövő pozícióba, de lövése sajnos elkerülte a kaput. A 22. percben a hazai csapat egy jobb oldali szöglet után megszerezte a vezetést. Rozmis érkezett jó ütemben, és a hálónkba fejelt 1-0. Öt perccel később Németh Loretta bal oldali beadására Süle ért oda, de lövése sajnos ismét elkerülte a kaput. Az utolsó húsz percre kanyarodva megszereztük az egyenlítő találatot. Süle ment el a bal szélen, középre gurította a labdát, amire Öreg C. érkezett, és magabiztosan passzolta a hálóba a kapus lába mellett 1-1. A mérkőzés végén még adódott előttünk egy lehetőség a három pont megszerzésére, szép játék után Süle tudott lőni fordulásból, Török kapus nagyot védett, a kipattanóra pedig a védők értek oda, amit szögletre mentettek. A mérkőzésen csapatunk az idény eddigi leggyengébb játékát produkálta, ettől függetlenül lett volna lehetőség a győzelemre, de be kellett érnünk az egy ponttal.

Menczeles Iván: – Nem volt egy jó mérkőzés számunkra. Az utolsó passzok mindig pontatlanok voltak, és azoknak a játékosoknak a teljesítménye, akiktől pluszt remélünk, elmaradt a várttól. Az első félidőben az Astra egy pontrúgás után megszerezte a vezetést. A második játékrészre próbáltunk változtatni. Dominálni akartunk, nagyon nagy mezőnyfölényben voltunk, de az utolsó döntések megint nem voltak jók. Egy bal oldali támadás után kiegyenlítettünk, de a mai napon, úgy érzem, nem nyújtottunk annyit, amennyi a győzelemhez elegendő lett volna. Egyetlen pozitívum talán csak az, hogy ilyen játék után sem szenvedtünk vereséget. Az a kvalitás, ami bennünk van, sajnos ma nem jött ki, ezen javítanunk kell a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában