Labdarúgás

2021.08.16. 11:09

NB II foci – Belső védőt igazolt az ETO

Fiatal védővel kötött szerződést a vezetőség, miután leigazolta a 2004-es születésű Vidnyánszky Ádámot.

kisalfold.hu

A 17 esztendős belső védő az Újbuda FC-ben nevelkedett, a tavalyi szezonban a THSE-Szabadkikötő NB III-as csapatát erősítette, most pedig három éves szerződést írt alá az ETO FC-hez.

Vidnyánszky Ádám

- A debreceni Olasz Focisuliba ismerkedtem meg a labdarúgással – kezdte a Vidnyánszky Ádám. – Innen kerültem az Újbudához, ahol hét szép évet töltöttem el, legutóbb pedig a THSE-Szabadkikötő játékosa voltam, amely klubnak nagyon hálás vagyok, hogy nagyon fiatalon, 16 évesen bemutatkozhattam a harmadosztályban. Komoly célokkal érkeztem Győrbe, ahol jó játékkal szeretném segíteni a csapatot. Belső védőként érzem legjobban magam a pályán, ahol érzésem szerint a legnagyobb hasznára is tudok lenni az együttesnek. A jövőben szeretnék minél jobb eredményeket elérni a klub színeiben. A pályán fog eldőlni, hogy mit hoz a jövő, de nagyon bizakodó vagyok a folytatással kapcsolatban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában