Bajnokokat köszöntöttek

2021.05.26. 16:44

A maratonbajnokságon remeklő győri Graboplast VSE kajakosait köszöntötték – Fotók

Radnóti Ákos a köszönet hangján szólt a jelen lévő kajak-kenusokhoz, akik az országos bajnokságon öregbítették Győr hírnevét.

kisalfold.hu

Fotó: Nagy Gábor

Forrás: Kisalföld

Fotó: Nagy Gábor

A győri városházán Radnóti Ákos sportért felelős alpolgármester köszöntötte tegnap a megyeszékhelyen a közelmúltban megrendezett Kadler Gusztáv országos maratonbajnokságon – amely egyben válogató is volt a moszkvai Európa-bajnokságra – remeklő Graboplast VSE legeredményesebb versenyzőit, illetve a szakvezetőiket. Radnóti Ákos a köszönet hangján szólt a jelen lévő kajak-kenusokhoz, akik az országos bajnokságon öregbítették Győr hírnevét.

A felnőtteknél Czéllai-Vörös Zsófia egyesben és Csay Renátával párosban is magyar bajnok lett. Boros Adrián szintén duplázott, egyéni győzelme után Erdélyi Tamással az oldalán párosban szerzett bajnoki címet. A szakmai stábból Sztanity László vezetőedző, Németh Balázs edző és Weisz Róbert szakosztályvezető is elismerő oklevelet és ajándékcsomagot vehetett át.

 

Weisz Róbert örömtelinek nevezte, hogy a Graboplast-VSE nemcsak felnőttszinten, hanem az utánpótlás-korosztályban is a legeredményesebb egyesület volt a mezőnyben.

Három napon keresztül mintegy 1900 versenyző állt rajthoz, és a szigorú egészségügyi előírások miatt ez nagy megterhelést rótt a bajnokság szervezőire is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában