Labdarúgás

2021.03.07. 07:44

NB III foci – Idegenben a megyei csapatok

Az NB III Nyugati csoportban a 23. fordulót rendezik hétvégén.

kisalfold.hu

Gárdony–SC Sopron

Agárd, 11 óra. V.: Bana.

„Hozzánk hasonló csapat a Gárdony, tele van fiatalokkal, azonban nekik van két-három rutinosabb játékosuk is. Barátságtalan időpontban játszunk, de szeretnénk jól szerepelni a bennmaradásért küzdő ellenfelünk otthonában. Krizsonits Mátyás és Gáncs Gergő sérülése kiújult, míg Pető Benjámin eltiltott, így rájuk nem számíthatok vasárnap” – mondta Weitner Ádám soproni vezetőedző.

VLS Veszprém–Sza-Bi Qualit Ménfőcsanak

Veszprém, 13 óra. V.: Jakab Á.

„Próbáltunk felkészülni a Veszprémből, elmondható róluk, hogy masszív, fiatal, agresszív csapat, jó támadókkal. Számunkra nem lehet más esély, mint biztonsági játékkal pontot, pontokat szerezni. Legutóbb hét sérültünk volt, azóta egy játékossal bővebb a keretünk. Ezzel kell megoldanunk a feladatot” – nyilatkozta Hannich Péter, a csanakiak trénere.

III. ker. TVE–Lipót Pékség

Budapest, Hévízi úti Stadion, 14.30 óra. V.: Maml.

„Az egyik, ha nem a legerősebb, feljutásra pályázó csapat otthonában játszunk. Vannak gondjaink: Kovalovszki Máté és Tóth László sérült, Farkas Dániel ötsárgás, míg Molnár Milán eltiltott, így lesz hiányzónk rendesen. Az ellenfél is támadó focit játszik, elöl rendkívül veszélyesek. Remélhetőleg jó mérkőzés elé nézünk” – fogalmazott Varga Péter lipóti szakvezető.

Érdi VSE–Credobus Mosonmagyaróvár

Érd, 14.30 óra. V.: Katona B.

„Újabb háromesélyes mérkőzés vár ránk, főleg idegenben, hiszen az Érd évek óta élcsapat a bajnokságban. A sérültjeink szerencsére térnek vissza, Tóth Martinra és Jasarevic Mahirra azonban még nem számíthatok, ahogy az eltiltott Illés Dávidra sem. Igazi ki-ki mérkőzést várok nagy mezőnymunkával, ahol egy gól is dönthet” – mondta Varga László, a Lajta-partiak edzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában