Pont nélkül

2020.10.25. 17:07

NB II foci – Kikapott a Gyirmót Pécsen – fotók

Az ETO-nak le kellett mondania a Budaörs elleni összecsapást.

kisalfold.hu

Fotó: Laufer László

Merkantil Bank NB II.

Pécsi MFC–Gyirmót FC Győr 1–0 (0–0)

Pécs, PMFC Stadion, 2000 néző. V.: Gaál Á.

PMFC: Helesfay – Króner, Rácz L., Preklet, Katona – Kónya, Tölgyesi (Bartha, 64.), Futó, Hegedűs (Óvári, 64.) – Geiger (Batizi-Pócsi, 79.), Adamcsek (Németh M., 86.). Vezetőedző: Vas László.

Gyirmót: Hársfalvi – Major, Hudák, Széles, Szegi – Lázár P. (Somogyi-Bakos, 80.), Vass Á., Hajdú Á. – Szatmári, Simon A. (Mayer, 62.), Heffler (Herjeczki, 62). Vezetőedző: Csertői Aurél .

Gsz.: Geiger (58.).

58. perc: Adamcsek adott jó labdát középről a jobb oldalon kilépő Geiger elé, aki 22 m-ről lőtt, a labda a jobb oldali kapufa tövéből pattant a hálóba. 1–0.

78. perc: Bartha szabadrúgásból adott a kapu elé, a hosszú saroknál érkező Preklet 10 m-ről fejelt, a labda a bal kapufáról vágódott vissza a mezőnybe.

A napközbeni esőzés miatt meglehetősen felázott talaj fogadta a csapatokat a mecsek-

aljai stadionban, ami mindkét fél játékosainak megnehezítette a dolgát. Szünet után is többet birtokolta a labdát a hazai csapat, s a fölény egyórai játék elteltével érett góllá, amikor Geiger ártalmatlannak tűnő távoli lövése után talált utat a labda a vendégkapuba. Néhány perc múlva Szatmári 22 méteres lövése jelentett veszélyt a pécsi kapura, de Helesfay óriási bravúrral tartotta az előnyt csapatának.

A találkozó zárószakaszában is brusztolva tartotta az előnyét a piros-fekete együttes, amikor viszont a vendégek eljutottak a támadóharmadba, vagy a végső döntés nem vezetett sikerre, vagy a jó napot kifogó pécsi hálóőr hiúsította meg a kék-sárgák egyenlítését.

Vas László: – Minket is sújtanak gondok, de szerencsére sikerült a hiányosságokat alázattal pótolni. Több helyzetünk volt, ezért úgy érzem, megérdemelt a győzelmünk.

Csertői Aurél: – Nem játszottunk jól, de közepes teljesítménnyel is döntetlenre kellett volna hoznunk a meccset. Az elmúlt napok sok utazása rányomta bélyegét a produkciónkra. Az agresszíven játszó hazaiak ellen frissebben, ötletesebben kellett volna futballoznunk.

A meccs előtti pillanatok:

Az első félidő:

A második félidő:

 

Soroksár–Szolnoki MÁV 2–0

Dorog–Siófok 1–2

DEAC–Csákvár 1–2

Kaposvár–Szeged 1–2

Ajka–Vasas 1–2

Békéscsaba–Szentlőrinc 0–3

Kazincbarcika–Haladás 0–1

Nyíregyháza–DVSC 19.30 óra

WKW ETO–Budaörs elhalasztva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában