Labdarúgás

2020.09.26. 15:38

NB III foci – Idegenben győzött a Lipót és a Sopron, a Mosonmagyaróvár otthon tartotta a pontokat

Az NB III Nyugati csoportjában a 11. fordulót rendezték vasárnap.

kisalfold.hu

Fotó: Nagy Gábor

Megyénk csapatainak eredményei a NB III. Nyugati csoport 11. fordulójában:

Credobus Mosonmagyaróvár–Sza-Bi Qualit Ménfőcsanak 2-0

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bohner, Debreceni, Czingráber, Horváth K., D’Urso, Benkovich Zs. (Bokor 46.), Jasarevic (Balogh 78.), Szalka (Nagy K. 69.), Illés, Laki. Vezetőedző: Varga László

Ménfőcsanak: Ficsór –Veres, Csonka, Kelemen, Vincze, Androsch, Serfőző (Szalai 54.), Vayer, Gelencsér (Tamás 63.), Füleki, Szilvágyi (Éri 72.). Szakmai igazgató: Rozmán László

Gólszerző: Illés (59.,83.)

Piros lap: Debreceni (81.) ill. Vincze (50.)

Az edzők értékelései:

Varga László: – Az első félidőt rosszul kezdtük, több hibával játszottunk, de a szünetben sikerült rendezni a sorokat és gólra váltani a helyzeteket. Ez egy megyei rangadó volt, mindenki győzni akart, ám úgy érzem, főként a második félidei játék miatt, megérdemelten lett miénk a három pont.

Rozmán László: – Az első félidei játékunkkal elégedett vagyok, a második játékrészben viszont a kiállítás megpecsételte a sorsunkat. Utána már nem volt benne a játékunkban még a szépítés lehetősége sem. Az erősebb kvalitású játékosokkal rendelkező csapat győzött.

 

Érd-Lipót 2-3 (2-2)

Érd, 400 néző. V.: Nagy N.

Érd: Kertész – Honti, földes (Farkas B. 65.), Varga T., Koós, Kócsa, Kalmár (Molnár B. 65.), Csiszár, Popov, Kollega, Bozsoki. Edző: Limperger Zsolt.

Lipót: Dénes – Simita, Molnár M., Zámbó, Füredi, Farkas D., Tóth L., Kovalovszki (Kószás, 56.), Varga T. (Schillinger, 85.), Winkler (Csete, 91.), Szabó L. Edző: Varga Péter.

Gsz.: Szabó L. 11., Zámbó 20., Winkler 61., ill. Koós 28., Kollega, 30.

11. p: Simita jobb oldali beadását Szabó Lukas 8 méterről a hálóba lőtte. 0-1.

20. p: Kovalovszki bal oldalról középre lőtte a labdát, Zámbó 5 méterről a hálóba fejelt. 0-2.

28. p: Egy bal oldalról belőtt labdát Koós a lipóti kapuba lőtte. 1-2.

30. p: Kiegyenlítettek a hazaiak. Egy bal oldali támadás után Kollega lőtt a lipóti kapuba 2-2.

61. p: Simita jobb oldali beadását Winkler közelről a kapuba lőtte. 2-3.

Az első félidő elején meglepte az Érdet a lipóti csapat, majd talpra álltak a hazaiak, de a második félidőben a vendégek jobb játékkal megnyerték a találkozót.

Limperger Zsolt: – Ránk nem volt jellemző, hogy sok gólt kapunk, ez a fő okozója a vereségnek. Három gólt hazai pályán nem szabad kapni.

Varga Péter: – Gyors gólváltást követően a második félidőben magas szinten játszottunk. Így nyertünk egy jó csapat otthonában.

BKV Előre-SC Sopron 0-1 (0-0)

BKV Előre: Czuczi – Girán, Koszó, Pokó, Balogh, Ferkó, Wágner, Csanálosi, Kiss D., Szegő (Nagy B., 68), Szabó M. Edző: Menczeles Iván.

SC Sopron: Majer – Keresztes, Tóth A., Jakab (Kalmár, 79), Purt (Krizsonits, 72), Gáncs, Kocsis Á. (Gere, 60), Holzmann, Jakab, Pető, Harangozó. Edző: Weitner Ádám.

Gsz.: Krizsonits.

84. p.: Egy kontratámadás után Krizsonits lépett ki ziccerben, majd a kapust is kicselezve okosan lőtt a hálóba.

Menczeles Iván: – Egygólos mérkőzés volt, de sajnos nem mi szereztük meg a győztes találatot. Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez.

Weitner Ádám: – Okosan, taktikusan játszva megérdemelten nyertünk.

Korábban írtuk

Credobus Mosonmagyaróvár–Sza-Bi Qualit Ménfőcsanak

Mosonmagyaróvár, 16 óra. V.: Juhász D.

Nagy csatára van kilátás vasárnap a Wittmann Antal parkban, ahol a bajnokságban a Lajta-partiak a Ménfőcsanakot fogadják.

„Tisztában vagyunk vele, hogy ez megyei rangadó, ami mindkét csapatnak fontos. A Csanak sincs rossz formában, de hazai pályán minél több pontot szeretnénk begyűjteni. A Siófok elleni mérkőzésen jó visszajelzéseket kaptam, hiszen az NB II-ben meghatározó csapatnak egyenlő partnerei voltunk négy fiatal játékossal is. Igyekszünk folytatni, amit elkezdtünk” – nyilatkozta Varga László, az óváriak trénere, aki Takács Marcellra eltiltás miatt nem számíthat.

„Igazi rangadóra készülünk. Úgy gondolom, megfelelő formában vagyunk és pontokkal szeretnénk hazatérni. Egységes csapat a Mosonmagyaróvár, tudjuk, hogy erőteljes letámadással operál, ami ellen nem könnyű játszani, de fel kell vállalnunk a bátor támadójátékot” – mondta Rozmán László, a csanakiak szakmai igazgatója.

Érdi VSE–Lipót Pékség SE

Érd, 16 óra. V.: Nagy N.

A feljavult lipótiak ezúttal a második, idén még veretlen Érd otthonába látogatnak.

„Mindenképpen nehéz összecsapásnak nézünk elébe. Meglepő, hogy Érden a sok távozó ellenére ilyen jó csapat állt össze, amely kevés gólt kap. Szeretnénk ponttal hazajönni és tartani a jó formánkat, azonban négy kulcsjátékosomra sem számíthatok. Ennek ellenére háromesélyes találkozót várok” – mondta Varga Péter vezetőedző.

BKV Előre–SC Sopron

Budapest, Sport utca, 16 óra. V.: Szabó L.

Az edzőváltás óta négy győzelmet bezsebelő soproniak a kiesőzónából menekülő fővárosiakhoz utaznak.

„Vannak veszélyes játékosai az ellenfélnek, akiket hatástalanítanunk kell, ráadásul a leggólerősebb játékosuk is visszatért. Egyáltalán nem számítok könnyű mérkőzésre, okosan kell játszanunk. Bízom benne, hogy eredményesen térünk haza” – fogalmazott Weitner Ádám vezetőedző, aki továbbra is nélkülözni kényszerül a sérült Kustor Noelt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában