Labdarúgás

2020.07.08. 12:07

NB II foci – Meglepetésben bízik az ETO védője

Lipták Zoltán személyében egy rutinos, volt válogatott védő érkezett az ETO-hoz. A hátvéd tulajdonképpen visszatért korábbi sikerei színhelyére.

Papp Győző

– Nagyszerű érzésekkel jöttem vissza az ETO-hoz, hiszen 2013-ban pályafutásom legszebb eredményét értem el a bajnoki cím megszerzésével – kezdi Lipták Zoltán. – Remek három évet töltöttem akkor az ETO-ban és mindig biztos voltam benne, hogy egyszer még fogok szerepet vállalni ennél a klubnál. Ennek most jött el az ideje.

A harmincas évei derekán járó középső védő Gyirmótról tette át a székhelyét a zöld-fehérekhez

– A legfontosabb cél, hogy az ETO minél eredményesebben szerepeljen. Ha játszani kell, akkor játszom, ha segíteni kell a fiatalokat, akkor pedig azt csinálom majd. Motivált vagyok és úgy készülök, hogy bármikor szükség lesz rám, a legjobbat tudjam nyújtani. Bár kiegészítő embernek hívtak, azért szeretném magam beverekedni a csapatba – mondja a játékos, majd így folytatja: – Huszonheten vagyunk a keretben, ennek nagyon jelentős részét tizennyolc-húsz éves fiatalok alkotják. Lelkesek és tehetségesek. Nekem megvan a kellő tapasztalatom ahhoz, hogy jótanácsokkal tudjak nekik segíteni a pályán az edzésmunkában és a mérkőzéseken. A későbbiekben szeretnék edzősködni, ehhez jó előiskolának tűnik ez a testhez­álló feladat.

– A csapatunkról az első benyomásaim jók, sok a tehetséges labdarúgó. Biztató elképzelésekkel találkozom a szakmai stáb részéről is. Szeretnénk az NB II meglepetéscsapata lenni a következő bajnokságban – említi végül Lipták Zoltán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában