NB II foci

2020.07.22. 22:12

Győri és gyirmóti győzelem a felkészülési meccsen – fotók

Az ETO három, a Gyirmót öt gólt rúgott.

kisalfold.hu

2020.07.22.ETO-Bicske mrkzs.Gyr.Fot:Huszr Gbor,Kisalfld

Fotó: HUSZAR GABOR

WKW ETO FC Győr–BVSC-Zugló (NB III) 3–0 (3–0)

ETO Park, felkészülési mérkőzés. V.: Zám.

ETO: Gundel-Takács – Kovács K., Vári, Fejes, Forró – Kiss M., Vashkeba, Vitális – Szimcso, Priskin, Szuhodovszki. Mb. vezetőedző: Tuifel Péter. Cserék: Gyurákovics, Temesvári, Dvorschák, Lipták, Kerkez, Múcska, Sipőcz, Király, Farkas, Márton, Májer.

BVSC: Horváth G. – Kovács G., Balogh M., Balogh B., Májer G., Tóth, Fisli, Simon K., Szabó Á., Schrammel, Murai. Vezetőedző: Gabala Krisztián. Cserék: Gábor, Ladányi, Balázs, Komódi, Pintér, Hrepka, Bartos, Szabó Z., Hinics, Juhász, dr. Horváth.

Gsz.: Priskin (14.), Vashkeba (24., 45+2.).

Az ETO-ban kezdőként lépett pályára Gundel-Takács Bence, aki a MOL Fehérvártól érkezett az ETO-hoz, míg a Honvédtól kölcsönvett Májer Milán, valamint a próbajátékos Temesvári Attila csereként állt be a félidőben. Több helyzetet is kidolgozott a találkozó elején a házigazda, amely negyedóra után Priskin találatával jutott vezetéshez. Tíz perccel később Vashkeba növelte az előnyt, aki a félidei állást is beállította a hosszabbításban.

A második játékrészben is főképp a zöld-fehérek domináltak, több helyzetet kialakítottak, s kapufát is lőttek, de több gól végül nem született, így az ETO magabiztosan nyert.

Gyirmót FC Győr–Bicskei TC (NB III) 5–1 (5–0)

Alcufer Stadion, felkészülési mérkőzés. V.: Görög.

Gyirmót: Hársfalvi – Major, Hudák, Németh B., Hajdú – Nagy P., Lázár, Vogyicska – Szatmári, Herjeczki, Mayer Á. Vezetőedző: Csertői Aurél.

Bicske: Szűcs – Horváth M., Kákonyi, Dencinger, Varga Z., Sötét, Madarász Á., Pakowski, Mlinárcik, Kürti, Lassú. Vezetőedző: Dragan Vukmir.

Gsz.: Mayer (14., 22.), Nagy P. (18.), Lázár (26.), Vogyicska (31. – büntetőből), ill. Farkas M. (76.).

Már a 14. percben előnyt szerzett a Gyirmót Mayer fejesével. Csertői Aurél csapata a folytatásban sem állt meg: négy perccel később Nagy Patrik találatával megduplázta előnyét. A játékrész felénél ismét Mayer érkezett, a 26. percben pedig megint a csapatkapitány, Nagy Patrik talált be. Fél óra után újabb gyirmóti helyzet s gól következett: Vogyicskát buktatták a védők a tizenhatoson belül, a sértett pedig értékesítette a megítélt büntetőt.

Az eseménydús első után szürkébb második félidő következett: főképp a vendégek előtt adódott egy-egy lehetőség. Az első nagyobb helyzetet Hársfalvi még hárította, ám a 76. percben szépített a Bicske. A 81. percben még egy esély adódott a vendégek előtt, ám a büntetőt Hársfalvi védte, így végül négy góllal nyertek a sárga-kékek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában