Diáksport

2019.12.10. 12:30

Országos futsal bajnokság – Soproni Szakképzési Centrum Körzeti Bajnoksága – fotók

Nagy sikerrel rendezték meg 4. alkalommal december 6-án a Centrum Futsal Országos Bajnokság Körzeti fordulója, a Soproni Szakképzési Centrum tagintézményei között.

kisalfold.hu

A versenyt a Soproni SZC Porpáczy Aladár Szakképző Iskolája, Kollégiuma és Általános Művelődési Központja tornatermében rendezték hat iskola (Soproni SZC Csornai Kossuth Lajos Szakközépiskolája, Soproni SZC Handler Nándor Szakképző Iskolája, Soproni SZC Hunyadi János Középiskolája, Soproni SZC Idegenforgalmi, Kereskedelmi, Vendéglátó Szakképző Iskolája és Kollégiuma, Soproni SZC Porpáczy Aladár Szakképző Iskolája, Kollégiuma és Általános Művelődési Központja, Soproni SZC Vas- és Villamosipari Szakképző Iskolája és Gimnáziuma) részvételével.

A 2019/20. évi futsal bajnokságban a 2000.01.01-e után született fiúkból álló csapatok vehettek részt. A hat csapat két hármas csoportban küzdött meg egymással, majd keresztbejátszás és helyosztók következtek. A Soproni Szakképzési Centrumot a győri megyei döntőn az első és a második helyezett csapat képviseli.

Végeredmény

1. Porpáczy (Fertőd)

2. Hunyadi (Csorna)

3. Handler (Sopron)

4. Vasvilla (Sopron)

5. Kossuth (Csorna)

6. SVK (Sopron)

Egyéni díjazottak

Legjobb kapus: Kovács Gergő (Handler)

Legjobb mezőnyjátékos: Szabó Bence (Hunyadi)

Gólkirály: Kiss Erik (Porpáczy)

Címkék#futsal
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában