Kyokushin karate

2019.09.29. 08:08

Egykori Ovikaratésok is felállhattak a dobogóra a Répcelakon rendezett VII. Rakurai Kupán

Az utánpótlás nagyon jó alapokon nyugszik Kapuvár legeredményesebb egyesületében.

Az ovikaratés csoportból már 6 fő az Utánpótlás bajnokságban is jeleskedett a hétvégén.

Forrás: Castrum SC

Hat egykori Castrumos „ovikaratés” harcos 7 éremmel büszkélkedhetett a hétvégén Répcelakon rendezett VII. Rakurai Kupán, ahol további 13 társukkal, már ők is tatamira léptek, és arattak győzelmeket a Kyokushin karate versenyen.

Az ovikaratés csoportból már 6 fő az Utánpótlás bajnokságban is jeleskedett a hétvégén.
Fotó: Castrum SC

 

Az utánpótlás nagyon jó alapokon nyugszik Kapuvár legeredményesebb egyesületében. A gyerekek már 5 éves kortól úgynevezett „Karate előképzőn” vehetnek részt a Castrum SC berkein belül. Az ovikaratés csoportból már 6 fő az Utánpótlás bajnokságban is jeleskedett a hétvégén, és 7 éremmel járultak hozzá a Castrum sikeréhez.

Görgics Máté és Serfőző Lia aranyérmet, míg Szeg Fanni, Szalai Márk ezüstérmet, Horváth Máté, Szántó Ádám pedig egy győzelem és egy vereséggel bronzérmet szereztek. Serfőző Lia Formagyakorlat versenyszámban még egy ezüstéremmel is büszkélkedhetett a VII. Rakurai Kupán Répcelakon.

Serfőző Lia
Fotó: Castrum SC

 

További sikerek

Aranyérmesek: Serfőző Hanga Niobé (Formagyakorlat bronzérem) Németh Virág (formagyakorlat bronzérem) és Varga Csanád.

Ezüstérmesek: Serfőző Zalán, Dobos Dóra, Szücs Hanna, Szücs Ákos és Hoffer András

Bronzérmesek: Fülöp Levente, Horváth Nándor, Endrődy Csongor, Németh János (KATA versenyszámban is), Gere Boglárka és Szalai Kitti.

A versenyre 22 egyesületből összesen 222 fő nevezett.

„Megkezdtük az őszi versenyszezont Répcelakon, ahol 5 arany-, 8 ezüst-, és 11 bronzérmet harcolt ki 20 versenyzőnk. Különösen nagy öröm számomra, hogy az Ovikaratéból felkerült fiatal harcosok is eredményesen mutatkoztak be a küzdőtéren, és harciasan követték tapasztaltabb társaikat. Van még mit javítanunk, de remek az utánpótlás bázisunk, akikre bátran tervezhetünk!”- nyilatkozta Sensei Pantelics Péter a Castrum elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában