Helyi sport

2019.05.06. 13:34

Megint bajban a futsalcsapat Győrben?

Bár a Nyugati csoport bajnokaként hamarosan a keleti győztes Ferencvárossal játszik fontos találkozókat az élvonalbeli feljutásért az ETO SZC, úgy hallani, ha kiharcolná a jogot sem indulna el az élvonalban a győri csapat.

kisalfold.hu

Információnk szerint a felnőtt-együttes mellett 150 gyereket is foglalkoztató egyesületet irányító tulajdonos ezt már be is jelentette a játékosoknak. Úgy tudjuk, az ügyvezető az elmaradt önkormányzati és egyéb támogatások hiányában döntött így.


Kerestük Szabó Csabát, de nem értük el. A sportággal foglalkozó Futsal Hungary internetes oldalnak annyit elárult, hogy a jövő héten közleményt ad ki a klub hivatalos honlapján.


A Rába ETO nemrég Magyarország legmagasabban jegyzett futsalcsapata volt, amely a nagypályás fúzió után anyagi okok miatt megszűnt. Az újjáalakuló, s azóta NB II-es csapatot Szabó Csaba karolta fel.


Szerkesztőségünkben pénteken jelentkezett egy fiatal játékos édesanyja, aki azt mondta, többen is összefognának, s előteremtenék a további működéshez szükséges összeget, ha a tulajdonos eladná nekik az irányításhoz szükséges jogokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában