Helyi sport

2019.05.27. 09:03

Futsal - Hátrányban az ETO SZC

kisalfold.hu

FTC Futsal-Fisher Klíma–ETO SZC Futsal Club 3–1 (2–1)

Budapest, NB II-es férfi- döntő, 1. mérkőzés, 150 néző. V.: Zimonyi, Apkó.


FTC: Tóth Gy. – Soltész, Roni, Cseri, Temesi. Cs.: Bajusz, Bederna, Szabó Zs., Dávid T., Karacs, Bertalan, Jenei. Edző: Felipe Matos.


ETO: Balikó – Pinczés, Szücs Á., Püspök, Papp B. Cs.: Győrfi, Zobák, Kovács M., Hegyesi, Kőfalvi, Tama, Papp Zs., Halmos, Juanra. Szakmai igazgató: Juanra Calvo.


Gsz.: Temesi (17.), Jenei (19., 27.), ill. Papp Zs. (11.). Kiállítva: Tama (38.).


Az első félidő elején a hazaiak alakítottak ki több helyzetet, de a győriek előtt is akadt lehetőség, majd egy megpattanó lövéssel vezetéshez jutott az ETO. A játékrész hajrájában  előbb egyenlített, majd egy szintén megpattanó lövéssel fordított a Fradi. Szünet után jól kezdett a megsérülő kapusát elveszítő ETO, ám egy gyors kontra után az FTC talált ismét a kapuba, s szerzett így kétgólos előnyt a második találkozóra.


A visszavágót június 3-án, 18.30 órakor rendezik Győrött. A párharc győztese feljut az NB I-be, vesztese osztályozót játszik az élvonalbeli szereplésért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában