Helyi sport

2018.08.24. 18:56

25 ezer dollár a tét Győrben - fotók

A Marcal Teniszcentrumban az elődöntők és a döntők következnek most hétvégén a 25 ezer dolláros felnőtt férfi egyes és páros nemzetközi teniszversenyen. A versenyzők között több olyan teniszező is van, aki szerepelt már a top 200-ban a felnőtt világranglistán.

kisalfold.hu

A férfi mezőny erősségét mutatja, hogy nem jutott elődöntőbe Győrben az a bosnyák Aldin Setkics, akit jegyeztek már 165. helyen a világon és győzött többek közt az idei év nagy felfedezettje, a Garros-elődöntős Marco Cecchinato ellen is. Szombaton pályára lép azonban a francia Sadio Doumbia, aki két magyar teniszezőnél (Kéki Márk, Nagy Péter) is jobb volt a Marcal Teniszcentrumban.


Az atlétikus testfelépítésű francia sportoló is szerzett már komoly skalpokat, többek között az egyre népszerűbb görög Stefanos Tsitsipas legyőzésével. Az egyesek küzdelmében magyar teniszezőnek már nem szoríthatunk, pénteken a negyeddöntőben Marozsán Fábián és Borsos Gábor is búcsúzott. Ettől függetlenül érdemes kilátogatni a marcalvárosi pályára, a nézőknek minőségi teniszben lesz részük. A részletes szombati és vasárnapi programot itt találják.

 

A képen látható kolumbiai teniszező, Cristian Rodriguez a mezőny egyik legszínesebb egyénisége. Fotók: Mészáros Mátyás






 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában