Helyi sport

2018.03.11. 17:19

Tizenkét gólos mosonmagyaróvári siker az Audi ETO U18-as csapata ellen

Újabb magabiztos győzelmet aratott az EU-FIRE Mosonmagyaróvár, amely a Győri Audi ETO KC U18-as csapatával találkozott a bajnokság aktuális fordulójában.

kisalfold.hu

 Szoros kezdés után az MKC könnyedén elhúzott ellenfelétől és a szünetre már nyolc góllal vezetett. A második játékrész sem hozott sok izgalmat óvári részről, tovább folytatódott a vendég góltermelés és végül 32-20-ra győzött Bognár Róbert együttese.

Bognár Róbert az MKC vezetőedzője: „Szorosabb mérkőzésre számítottunk, mint amilyen volt. Úgy gondolom az ETO megtisztelt minket azzal, hogy a legerősebb keretét küldte pályára ellenünk. Ennek nagyon örülök és így még édesebb a siker. Büszke vagyok a lányokra, amit megbeszéltünk, azt szinte végig hiba nélkül teljesítették. Újabb győzelem, egyre kevesebb a meccs és pont ott tartunk, ahol kell. Elégedett vagyok mindennel."

 Győri Audi ETO KC U18 - EU-FIRE Mosonmagyaróvár 20-32 (8-16)

Győr, Magvassy Sportcsarok, 250 néző, Jv.: Babity, Balogh

 

MKC: SCHOLTZ – Kovacsicz 4, TILINGER 6 (4), Farkas 2, Horváth B. 2, Kopecz 2, Bízik R 5. Csere: DÁNYI (kapus), Hajtai 2, Ivanics 3 (1), Gyimesi 2, Bízik B., Bardi 1 (1), Töpfner 3 (1), Tóth M., Lozsi. Vezetőedző: Bognár Róbert

 

ETO U18: Bínó – Andróczki 1, Afentáler 1, Varga E. 1, Ács, Kellermann 6 (2), Fodor 3. Csere: Rubint (kapus) Imrei, Kiser, Somogyi, Pap M., Pál 6 (4), Molnár V. 1, Szilovics 1. Vezetőedző: Róth Kálmán


Kiállítások: 6 perc ill. 12 perc

Hétméteresek: 7/6 ill. 9/7

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában