Helyi sport

2016.04.18. 09:08

Futsal - Minden meccs döntő

kisalfold.hu

Az alapszakasz első két helyezettjének összecsapásával, a Rába ETO–Haladás rangadóval startol a férfi futsal NB I rájátszásának első fordulója. A két zöld-fehér együttes mérkőzése ma 18.15 órakor kezdődik a győri Magvassy-csarnokban.


Jordi Illa edző: – Nagy lelkesedéssel várjuk a rájátszást. Nem lesz könnyű, de mindent megteszünk azért, hogy a tizedik forduló végén bajnokságot ünnepeljünk. Az első ellenfél a Haladás, amely közvetlen mögöttünk végzett az alapszakaszban. Ezúttal egy teljesen más meccset várok, mint a legutóbbi bajnoki összecsapásunkon. A három pont megszerzése rendkívül fontos, úgy készülünk mindegyik találkozónkra, mintha döntőt játszanánk. A Szombathely inkább támadó felfogású csapat, sok gólt szerez, de néha sok gólt is kap. Így ha jó napot fogunk ki, a nézők egy rendkívül gólgazdag futsalmeccset láthatnak.


A győri keretből a válogatottak sokat voltak távol, s többen is sérültek: Amrani és a fiatal kapus, Alasztics biztosan nem játszhat, Jakatics és Juanra viszont már felépült, elkezdték az edzéseket a héten.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában