Helyi sport

2015.09.15. 10:34

Gólt lőtt, majd elájult a himodi focista Farádon

Ijesztő jelenet tanúi lehettek a hétvégi Farád-Himod megyei III. osztályú bajnoki mérkőzés nézői. A vendégek egyik támadója, György Miklós ugyanis egy ütközés után eszméletét vesztette. A játékos a szünet előtt még gólt lőtt.

Szeitz Tibor

„Alig volt hátra tíz perc a találkozóból, amikor egy szabadrúgás után a játékosunk két hazai futballistával ütközött a farádi tizenhatoson belül – idézi fel a történteket Kocsis István himodi elnök. – A térdére panaszkodott, majd kisegítették az alapvonalon túlra, ahol azonban elájult. Azonnal mentőt hívtunk. Kiélezett meccseket szokott vívni egymással a két csapat, talán egy rutinosabb játékvezetőt érdemelt volna az összecsapás" – tette hozzá még a sportvezető.


A kiérkező mentők gerinc- és medencesérülésre gyanakodtak, ezért  kórházba szállították az időközben magához tért futballistát.

György Miklós tegnap hagyhatta el a győri kórházat. Fotó: M. M.

György Miklós tegnap hagyhatta el a győri kórházat. Fotó: M. M.



„Sok mindenre nem emlékszem – mondta ezt már a 27 éves játékos, aki a meccs végeredményét (3–2) is tőlünk tudta meg a kórházban. – Sajnálom, hogy még ki is kaptunk. Faragtak szinte egész meccsen a védők, majd a hajrában felugrottam egy helyzetnél fejelni, s a térdemen éreztem egy nagyobb rúgást. Nem tudom, hogyan kerültem a pályán kívülre. Köszönöm a társaknak és a kapuvári mentőknek is a gyors segítséget."


A győri kórházban természetesen tüzetesen megvizsgálták a futballistát.


„Csak hétfőn reggel álltam először talpra a sérülés óta. A térdem még fáj, de szerencsére nincs nagyobb baj, legalábbis a CT nem mutatott ki semmit. Azt, hogy mitől ájultam el, még most sem tudom, lehet, az ijedség, a sokk miatt. Most egy-két hétig pihennem kell, de e miatt a sérülés miatt nem szeretném abbahagyni a futballt" – árulta el György Miklós, aki 2007-ben Erdélyből jött át az anyaországba. Előbb Szalkszentmártonban lakott, tavaly októbertől dolgozik és futballozik Himodon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában