Helyi sport

2015.04.02. 11:23

Férfi kosárlabda - Egy negyed előnyt adott a Sopron

kisalfold.hu

KTE Duna Aszfalt–Soproni Sördögök 72–47 (21–5, 12–17, 16–18, 23–7)
Kecskemét, NB I-es férfi-mérkőzés, középszakasz. V.: Kapitány, Söjtöry, Tőzsér.

Kecskemét: PONGÓ MÁTÉ 4, KOVÁCS P. 9/3, Djeraszimovics 5/3, Ivosev 9, BAROVICS 16. Cs.: KARAHODZSICS 9, KINNEY 10/6, Pongó Martin 5/3, Hegedűs 5. Szakmai igazgató: Sztojan Ivkovics.

Sopron: Ruják 4, Edwards, BORISZOV 12/3, Tóth G. 9/3, Trepák 1. Cs.: THOMAS 17, Takács, Molnár M. 4, Bakk, Bán. Edző: Sabáli Balázs.


Az első percekben a Dénes és Poscic nélkül játszó soproniak hibát hibára halmoztak. Amíg a vendégeknek semmi nem sikerült, addig a KTE csapatának minden bejött – illetve bement. A folytatásban Thomas és Boriszov vezérletével szép lassan, apránként faragta le tetemes hátrányát a Sopron. A harmadik negyed hajrájában 6 pontra küzdötte fel magát a Sördögök, ennél közelebb azonban nem tudott ellenfeléhez kerülni. A záró szakasz közepéig maradt a 10 pont körüli hazai előny, Sabáli lehet, érezte, hogy ezúttal nincs annyi tartalék a csapatában, hogy fordítson, a végén már a szombati, hazai Paks elleni meccsre gondolva a fiatalokat küldte csatába.

[namelink name="Sabáli Balázs"]: – A meccs elején eladott labdáinkból sorra leindított minket a Kecskemét. Zónával sikerült felzárkózni, de az egyetlen pozitívum az volt, hogy tizenhétről hat pontra feljöttünk. Ekkor két akciót elkapkodtunk, ismét tíz pont fölé nőtt a hátrány, amikor a végén úgy éreztem, már nincs esély.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában