Mókás fotózás a belvárosban

2024.05.29. 13:31

Sztárok próbálták ki először Győrben a 3D galériát

Megnyitott hétvégén Győrben a 3D Gallery, amely néhány hónapig még városunkban marad. A Baross Gábor út 12., a volt Mathias épületébe ellátogatott Ördög Nóra is kisfiával, valamint a pannonhalmi kötődésű Freddie.

Kisalföld.hu

Ördög Nóra is ellátogatott a 3D Gallery győri megnyitójára. Fotó: Ördög Nóra Fb

Fotó: Ludman Fruzsina

Már Győrben is elmerülhetünk a 3D művészet csodájában, ugyanis egyedülálló, életnagyságú festményeinkkel találkozhatunk a város szívében, amelyek a telefonunkon keresztül megelevenednek meg.

Freddie Bátyai Évivel közösen próbálta ki a látványos fotófalakat és installációkat. Fotó: 3D Gallery

 Az első alkalmon több híres személyiség is kapva kapott, Ördög Nóra kisfiával Vencellel látogatott el a kiállításra és készített mókás felvételeket. Bátyai Évi mellett Freddie, Fehérvári Gábor Alfréd is kipróbálta a két szintes kiállítást, mely nem csak művészeti élményt nyújt, hanem kisebb időutazásba csöppenhetünk, a hégigjárjuk.

- Barátaink álmodtak egy merészet, és az évek óta üresen álló ikonikus épületet megtöltötték játékossággal. Igyatok náluk egy finom kávét, egyetek egy brutálisan jó baklavát, és készítsetek olyan mókás képeket, mint mi Vencivel - írta posztjához a műsorvezető.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában