Elismerés

2024.05.25. 12:10

A Soproni Múzeumot választották Az év múzeumává

Kisalföld.hu

Forrás: Soproni Múzeum

Május 25-én és 26-án rendezik meg a Múzeumok majálisát a Magyar Nemzeti Múzeumban és a Múzeumkertben. Szombaton a megnyitót követően, 11 órakor tartották meg az Év múzeuma díjátadó ünnepségét.

A Soproni Múzeum közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy nekik ítélték az elismerést. 

"Örömmel és büszkeséggel adjuk hírül, hogy 2024-ben 𝐚 𝐒𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐢 𝐌𝐮́𝐳𝐞𝐮𝐦 𝐧𝐲𝐞𝐫𝐭𝐞 AZ ÉV MÚZEUMA díjat! 
Örömmel, mert a díj visszajelzése annak, hogy múzeumunk az elmúlt években jó irányba haladt: olyan értékek mentén, mint a múlt hiteles őrzése és élményszerű bemutatása, társadalmi felelősségvállalás, részvételiség, fenntartható szemlélet, nyitottság a művészetekre és érzékenység a közösség igényeire. És büszkeséggel, mert munkatársaink legjobb tudásuk szerint végzik nap mint nap feladataikat azzal a szakmaisággal és sokszínűséggel, amelyet egy 21. századi múzeum hétköznapjai megkövetelnek.
Köszönjük a Soproni Múzeum mindazon barátainak munkáját, segítő támogatását és biztatását, akik idáig elkísértek minket az úton, ők is részesei a mostani sikernek. Tartsanak velünk továbbra is!" - írták.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában