Programajánló

2024.01.14. 11:00

A Magyar Kultúra Hetén színes kiállítások várják az érdeklődőket a Rómer Múzeumban Győrben

Január 20-án, szombaton nyílik meg Farkas-Pap Éva szobrászművész és Farkas Vajk üvegművész közös kiállítása, „Összeadás-Kivonás” címmel. A kiállítást délután 5 órakor Nagy Zsuzsa okleveles építészmérnök, belsőépítész, főépítész nyitja meg. A tárlatot az Esterházy-palotában tekinthetik meg az érdeklődők.

Kisalföld.hu

„Nem adhatok mást, csak mi lényegem” címmel tárlatvezetés lesz Madách Imre születésének 200. évfordulójára rendezett kamarakiállításban január 25-én, csütörtökön délután 5 órától a Borsos Miklós Időszaki Kiállítótérben. Másnap, a Magyar Ispitában várják tárlatvezetésre a vendégeket a „Megvesszük Győrt és bástyája mienk” című időszaki kiállításra.

Január 27-én, a Várkazamata-Kőtárnál „Arrabona lámpafényben” címmel lámpás tárlatvezetés lesz a római kőemlékek között. A vezetésen néhány gyertya és lámpafénye által megteremtett misztikus hangulatban idézik fel a régi római szokásokat.

A programokon való részvétel díjtalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában