Ismerkedés az új évaddal

2023.09.03. 14:08

Gálával koronázták meg a Soproni Petőfi Színház nyílt napját

A Soproni Petőfi Színház harmadik alkalommal szervezett nyílt napot, melynek fénypontja az esti gála volt a Mária szobornál, ahol az előző és az új évad ismert dalai csendültek fel.

Papp Fanni

Fotó: Rombai Péter

A nyílt nap és gálaest célja, hogy a közönség megismerje az új évadot és bepillantást nyerjen a színház életébe. 

Az egésznapos rendezvény a Petőfi Színház falai között kezdődött, ahol az érdeklődök kulisszajáráson és jelmeztár látogatáson vehettek részt. A színház a felnőttek mellett megszólította a gyerekeket is, akik POM-POM meséiből láthattak részleteket, de volt minikiállítás és rajzverseny a Hamupipőke előadással kapcsolatban. Az idősebb korosztály megismerkedhetett a színészekkel a Kenjük-vágjuk program során, ahol a társulat tagjai a zsíroskenyeret készítettek.

A Szenvedély évadban nyolc ifjú mutatja meg tehetségét, akikkel a nyílt napon a Startvonalon című beszélgetésen ismerkedhettek meg az érdeklődők. A Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Karának hallgatói és végzősei olyan színdarabokban lépnek majd a színpadra, mint a Rómeó és Júlia.

A rendezvény fénypontja a Mária szobornál megrendezett gála volt, ahol többek között a közönség kedvenc dallamai csendültek fel, de az érdeklődök egy kis ízelítőt is kaptak A szenvedély évad előadásaiból is. A társulat tagjai mellett színpadra lépett többek között Kállai Bori, Vörös Edit, Domoszlai Sándor, Trokán Anna és Kéri Kitty.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában