Díjazott alkotócsoport

2023.08.31. 13:15

Elismeréseket vehettek át a Győri Fotóklub tagjai

Kisalföld.hu

(b-j) Tálos Péter, Vehofsics Erzsébet, Roll Péter és Kis István Péter a díjátadón.

Forrás: MAFOSZ

A MAFOSZ a magyar fotográfia napjához kapcsolódó, Biatorbágyon megrendezett ünnepségén hirdette ki az „Év Fotóművészeti Alkotócsoportja 2023” pályázat eredményeit, amelyen a Győri Fotóklub Egyesület az eltelt egyéves időszak alatt végzett fotográfiai tevékenységével a 2. helyezést érte el. 

A cím elnyeréséhez nemcsak a fotópályázatokon kellett eredményesen szerepelniük a fotóklubok tagjainak, hanem az előző évben végzett munkát – kiállítás, fotópályázatok, szak- mai előadások rendezése – és a klub kitüntetéseit is figyelembe vették az elbírálás során. 

Egyéni díjakban sem volt hiány, Tálos Péter eredményesen szerepelt az Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa fotóművészeti pályázaton, Vehofsics Erzsébet, az egyesület alelnöke, Molnár László és Kis István Péter A-MAFOSZ fotóművészeti diplomát, Roll Péter, az egyesület elnöke pedig A-MAFOSZ bronz fokozatú diplomát vehetett át. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában