kisalfold.hu podcast

2023.07.14. 06:25

Minden idők fesztiválja volt az idei Győrkőc - Beszélgetés Kocsis Rozival

A 16. Győrkőc után, még a nyári szabadság előtt meghívtuk Kocsis Rozit, a Vaskakas Bábszínház igazgatóját podcast stúdiónkba, hogy beszélgessünk egy jót a társulat elmúlt évadjáról.

Pozsgai Kitti

Kocsis Rozi, a Vaskakas Bábszínház igazgatója. Fotó: Pozsgai Kitti

11800 karszalag került fel a gyerekek kezére, ami azt jelenti, hogy legalább 23000-en voltak kint a Győrkőcön, de a beszélgetésből kiderült, hogy minden harmadik gyerek karszalag nélkül volt kint. A nyitónapon egy gyerek veszítette el a szüleit, a két nap alatt még néhány elcsellengett gyereknek kellett segíteni megtalálni a felnőttet, akivel jött, egyikükön sem volt karszalag, amire a szervezők felírják a szülők telefonszámát. Rozival beszélgettünk a népharagról, a 10. Színházi Olimpiáról, a sorban álló szülőkről, előadásokról, az újjá alakult társulatról, csapatmunkáról, a nyárról és a jövőről is. A hosszúra nyúlt, érzelmekkel teli beszélgetésbe a következő évad tervei már bele sem fértek, így Rozit elengedtük nyaralni, azzal a feltétellel, hogy augusztusban ismét visszatér hozzánk.

Hallgassa meg!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában