Élő show

2023.03.18. 11:51

A tatai Quack A Dal 2023-ban

kisalfold.hu

A Dal című show-ban fellépő Quack zenekar tagjai: Daróczi Bence, Erdei Sára, Barta Egon, Lőrincz Álmos és Zsiboras Marci.

Forrás: Duna TV

A Duna Televízió élő show-jában zenél ma este a tatai kötődésű Quack zenekar. A Komárom-Esztergom vármegyei fiatalokból álló együttes A Dal zenei tehetségkutató műsorban az „Akkor is” című számot adja elő, amellyel az élő show-ba is bekerültek. 
A versenyen a zsűri voksai mellett a közönség szavazatai is számítanak, szavazzunk tehát minél többen a tatai dalra! Az „Akkor is” a szorongások leküzdéséről, a megfelelési kényszerek elengedéséről szól. Megmutatja, hogy a legbanálisabb helyzetek is kiválthatják az emberből a szorongást, a refrén pedig a felülkerekedő énünket jeleníti meg. 
A ma 19.35 órakor kezdődő műsorban tíz produkciót láthat a közönség, köztük a Quackot. A tatai tóparti Malom és Kacsában várják a szurkolókat, ingyenes Kacsa Koktéllal. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában